Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate, joi seara, din cauza unor tineri care au tulburat liniştea publică, a transmis Metrorex.

Citește și: Alertă în Capitală! Incident șocant în Sectorul 3. O femeie, împinsă de o alta pe șinele de tramvai. Poliția o caută acum

"Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate pe Magistrala 2, în intervalul 21:00-21:30, din cauza unor persoane care au tulburat liniştea publică", a transmis Metrorex.

"Unul dintre aceştia a urcat la Piaţa Victoriei pe un tren aflat în staţionare pentru a împrăştia substanţe dintr-un extinctor. Cealaltă persoană a pulverizat substanţe dintr-un extinctor într-un tren aflat în staţia Piaţa Romană", au anunţat reprezentanţii companiei, conform Agerpres. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Călătorii aflaţi în trenul din Piaţa Romană au fost debarcaţi în siguranţă și şi-au continuat călătoria cu un tren garat la cealaltă linie.

Incidente șocante la metroul din Capitală.

Incident șocant la Piața Victoriei din Capitală.

[Sursa foto: Captură YouTube]

De ce s-a urcat unul dintre tineri pe garnitura de metrou

Bărbatul care s-a urcat joi seară pe o garnitură de metrou în stația Piaţa Victoriei a început să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor.

În imaginile filmate de martori se vede cum se mișcă pe tren, strigă diverse lucruri și pulverizează extinctorul:

@deni_barbu #bucuresti #fy #viral #fyp ♬ sunet original- Deni Barbu

Un poliţist a fost nevoit să urce pe tren şi a reuşit să-l coboare pe bărbat, în aplauzele călătorilor.

În paralel, un alt bărbat a pulverizat astfel de substanţe într-o garnitură în staţia Piaţa Romană, călătorii fiind debarcaţi, relatează News.ro.

Echipele Metrorex au anunțat Poliția. Ambele persoane au fost reținute, urmând a fi luate măsuri conform legii.

Circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale, a transmis Metrorex, joi seara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si