În videoclipurile sale, italianul a atras rapid o mulțime de reacții din partea urmăritorilor săi, ceea ce a contribuit la răspândirea lor în scurt timp.

Influencerul s-a arătat impresionat de nivelul de igienă din diverse locații cum ar fi gările, centrele comerciale și aeroporturile din țara noastră.

În comparație cu Italia, creatorul de conținut a subliniat diferența pe care a observat-o în acest sens.

Unul dintre videoclipuri îl prezintă într-un centru comercial din Constanța, exprimându-și uimirea față de curățenia de acolo, inclusiv scările laterale:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„În România, nu pot să cred! Uitați-vă în spatele meu. Uitați-vă ce se curăță. În Italia nu se curăță nici măcar pe jos. Uitați-vă ce se curăță, scările laterale! Nu, nu-mi vine să cred… Nu am cuvinte, suntem în centrul comercial din Constanța. Aici se curăță și scările laterale. Vă salut din România!”, a povestit Paoletto.

@paolettoking #viral #funny #tiktok #happy #respect #romania ♬ suono originale- Paoletto🔥🔥🔥

Italianul, surprins de curățenia din România: „Cum e posibil?”

Mai mult, italianul și-a continuat călătoria prin România, capturând diverse locuri publice pentru a le împărtăși cu urmăritorii săi.

Într-un alt videoclip, Paoletto a surprins chiar și stația de tren care leagă Bucureștiul de Aeroportul „Henri Coandă”.

El a fost impresionat nu doar de nivelul actual de curățenie, ci și de angajamentul de a menține spațiul într-o stare impecabilă: 

„Nu pot să cred… Curăță chiar și unde e curat. E totul curat aici! Cum e posibil? Curățați chiar și unde e curat. Incredibil!”

@paolettoking #viral #otopeniairport #funny #tiktok #happy #respect ♬ suono originale- Paoletto🔥🔥🔥

Experiența lui Paoletto în România adaugă o dimensiune valoroasă percepției internaționale a țării noastre în mediul online, oferind totodată o ocazie de autoevaluare a curățeniei în spațiile publice și a importanței acesteia în societate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si