Este halucinant ce a putut să pățească o femeie din PennsylvaniaA, după ce a luat un remediu pe bază de plante de pe stradă. Amber și-a dorit ca simptomele menopauzei să-i dispară miraculos, iar mai apoi a avut parte de un adevărat șoc când a văzut ce i s-a întâmplat.

Ce conțineau medicamentele pe care le-a luat femeia?

În luna octombrie, femeia avusese un control la medicul său, având în vedere schimbările de dispoziție, dar și sângerările abundente.

Tot atunci i s-au oferit și medicamente pe bază de prescripție medicală. Cu toate astea, Amber a cumpărat niște tablete de ameliorare a menopauzei fără prescripție medicală, care conțin planta black cohosh, un supliment alimentar vândut pe stradă și folosit adesea pentru bufeuri, informează Mirror.

Mai apoi au urmat simptomele care au făcut-o pe femeia din SUA galbenă la propriu. Ea a fost în cele din urmă internată de urgență, după ce suplimentul de pe piață i-a îngălbenit ochii și pielea.

"Marea glumă a fost că arătam ca un reflector în familie. Unii membri ai familiei au spus "de ce nu-ți iei o perucă albastră, ai putea fi Marge Simpson. Ficatul meu se infiltra în vezica biliară”, a mărturisit Amber, pentru sursa citată mai sus.

Pastile menopauză ochi galbeni

Imagini cu femeie care a avut reacții adverse la medicamentul pentru menopauză.

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie la Sibiu. Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste elevi, în timpul orelor

Tot mai multe efecte adverse din cauza acestor medicamente

Analizele au indicat faptul că Amber avea vezica biliară mărită și enzime hepatice ridicate, motiv pentru care se temea că va avea nevoie de un transplant de ficat.

Pastile menopauză ochi galbeni

Femeia cu ochii galbeni a ajuns de urgență la spital.

[Sursa foto: Mirror]

 

Un raport din 2016 al Agenției britanice de reglementare a medicamentelor și a produselor de îngrijire a sănătății (MHRA) a declarat că a existat o preocupare tot mai mare la nivel mondial cu privire la riscul de efecte adverse asupra ficatului (hepatotoxicitate) asociate cu utilizarea de cohosh negru.

”Am vrut să merg pe o cale mai sănătoasă și să văd dacă există vitamine sau suplimente pe care aș putea să le iau pentru a-mi ușura unele dintre efectele secundare. M-am documentat puțin și am căutat niște suplimente naturale și am cumpărat niște tablete care conțin cohosh negru, despre care se spune că ajută la combaterea stresului și vă oferă un impuls energetic”, a mai povestit Amber.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si