Close sidebar
Close sidebar

FOTO/VIDEO -Incredibil ce au făcut locuitorii din Reșița la inaugurarea noului tramvai! Le-a fost frică să nu murdărească linoleumul

Cetățenii din Reşiţa au făcut un gest mai mult decât inedit la vizitarea noului tramvai din oraș. Mulți dintre ei s-au descălțat înainte de a urca în mijlocul de transport în comun, de frică să nu murdărească linoleumul din interiorul vagoanelor de călători.

Alexandra Costea,

FOTO/VIDEO -Incredibil ce au făcut locuitorii din Reșița la inaugurarea noului tramvai! Le-a fost frică să nu murdărească linoleumul

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imaginile făcute publice de autoritățile locale din Reșița se poate observa cum, la ușa mijlocului de transport în comun, oamenii au lăsat mai multe perechi de încălţăminte.

[Sursa foto: Facebook]

Tramvaiul care a fost prezentat locuitorilor din oraș face parte dintr-un lot de 12 mijloace de transport în comun pe care municipalitatea le va achiziționa, conform contractului semnat în anul 2020.

De asemenea, potrivit primăriei, valoarea unei astfel de garnituri are o valoare de aproximativ 2 milioane de euro, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă ploneză.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

[Sursa foto: Facebook]

"Primul tramvai turcesc a ajuns cu bine la Reșița cu un transport agabaritic, iar pe parcursul anului vor veni și celelalte 12. Acestea vor fi garate în depoul de la Renk.

Valoarea unui tramvai este de circa două milioane de euro. Administrația locală spune că noile tramvaie sunt supuse testelor la firma producătoare, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia", notează jurnaliștii de lla  infocs.ro.

Viitoarele tramvaie care vor circula în Reșița au o capacitate de 137 de călători, iar viitorii vatmani au început deja pregătirile necesare la Timişoara.

O româncă și-a parcat mașina pe linia de tramvai pentru că întârzia la programarea de la gene. Ce au transmis oamenii legii

O șoferiță din Brăila a parcat pe linia de tramvai și s-a dus să își pună gene false. Explicația incredibilă a tinerei i-a uimit pe oamenii legii.

Tânăra nu a stat pe gânduri și a mers liniștită să-și pună gene false, fără să-i pese că va bloca traficul din jurul ei.

Ea a fost chemată la fața locului și le-a spus agenților de poliție că s-a grăbit să ajungă la salonul de înfrumusețare, informează debraila.ro.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Un echipaj din cadrul Poliției Locale a identificat proprietarul autoturismului, marca BMW, și apoi agenții au chestionat-o pe tânără. După ce a dat vina pe grabă pentru că a blocat circulația tramvaielor pe strada Octav Doicescu, șoferița a mai susținut și că nici nu a realizat faptul că mașina ei blochează circulația. Aceasta a spus că „nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”.

Șoferița de 24 de ani este din comuna Movila Miresei și s-a întors de la salonul la care își punea genele false după aproximativ 50 de minute. În urma acțiunilor ei, șoferița în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 580 de lei, primind și 3 puncte de penalizare, conform sursei citate anterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI