Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Ce scuză a folosit un șofer după ce a fost prins de cu 123 km/h în localitate

Scuza absolută găsită de un şofer cu BMW din Braşov, prins de radar cu 123 de km/h în localitate, i-a uimit până şi pe poliţişti.

Alexandra Costea,

Incredibil! Ce scuză a folosit un șofer după ce a fost prins de cu 123 km/h în localitate [Sursa foto: Facebook- Atenție Poliția Brașov]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noaptea trecută, poliţiştii rutieri din Braşov au surprins un şofer cu BMW care conducea cu o viteză colosală în localitate.

Aparatul radar a indicat o viteză de 123 de km/h, astfel că șoferul autoturismului a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 km/h şi l-au amendat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat a sunat la 112 pentru a reclama două escorte că nu şi-au făcut treaba

Scuza șoferului i-a uimit pe polițiști

Totuşi, unul dintre agenţi l-a întrebat pe şofer de ce circula cu o asemenea viteză în localitate, iar răspunsul tânărului l-a uimit.

Povestea şoferului cu BMW a fost publicată de poliţişti pe Facebook, pe pagina ,,Atenție Poliția Brașov".

,,123 km/h în localitate: ,,Nu mă grăbeam! Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc". Nu viteza a surprins (au fost altele și mai și), ci motivul conștient sau nu în a nerespecta reguli", se arată în postarea de pe Facebook.

Citeste si: Un bărbat din Olt a fost dus la audieri după ce și-a răpit fosta iubită. Bărbatul a băgat-o cu forța în mașină

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI