Noaptea trecută, poliţiştii rutieri din Braşov au surprins un şofer cu BMW care conducea cu o viteză colosală în localitate.

Aparatul radar a indicat o viteză de 123 de km/h, astfel că șoferul autoturismului a fost tras pe dreapta de agenţii de la Rutieră.

Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile pentru depăşirea limitei legale de viteză cu mai mult de 50 km/h şi l-au amendat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a sunat la 112 pentru a reclama două escorte că nu şi-au făcut treaba

Scuza șoferului i-a uimit pe polițiști

Totuşi, unul dintre agenţi l-a întrebat pe şofer de ce circula cu o asemenea viteză în localitate, iar răspunsul tânărului l-a uimit.

Povestea şoferului cu BMW a fost publicată de poliţişti pe Facebook, pe pagina ,,Atenție Poliția Brașov".

,,123 km/h în localitate: ,,Nu mă grăbeam! Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc". Nu viteza a surprins (au fost altele și mai și), ci motivul conștient sau nu în a nerespecta reguli", se arată în postarea de pe Facebook.

Citeste si: Un bărbat din Olt a fost dus la audieri după ce și-a răpit fosta iubită. Bărbatul a băgat-o cu forța în mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si