Video-ul cu cei doi copii care practica Muay Thai si care isi cara pumni la greu in timpul meciului a facut inconjurul Internetului. Cei doi micuti se lupta fara casca de  protectie si isi folosesc pumnii frenetic.

Arbitrul priveste intregul meci, dar nu intervine la categoria de sub 17 kilograme. Cativa spectatori au spus ca micutii vor deveni luptatori foarte buni, ca vor reprezenta cu mandrie poporul.

Sursa: ViralPress

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alti privitori se afla de cealalta parte a baricadei, sustinand ca ceea ce se intampla este de-a dreptul brutal: "Sunt doar niste copii care se pot rani serios. Nici macar nu sunt suficient de maturi incat sa faca o alegere proprie".

Unul dintre antrenorii care a filmat lupta spune ca cei mici se afla in siguranta in acest sport, chiar daca se bat destul de agresiv.

Sursa: ViralPress

Sursa: dailymail.co.uk 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si