Andreea Mantea i-a comunicat lui Patrick că va merge la întâlnire cu Patricia, ceea ce l-a deranjat pe concurent, având în vedere că cei doi au avut în trecut mai multe probleme.

Citește și: Marinel se află în fața unei decizii grele. Ce hotărâre va lua concurentul?

La întâlnirea care a avut loc la piscină, Patricia a ales să se îmbrace sumar, moment care i-a provocat un oarecare disconfort lui Patrick, care a venit îmbrăcat cu un hanorac și pantaloni jeans.

Patricia l-a amețit pe Patrick la date-ul de la piscina

Costumul de baie ales de Patricia, unul mult prea sumar, care i-a pus formele în evidență concurentei, l-a amețit pe Patrick.

Patrick: I-ați halatul pe tine!

Patricia: Clar că o sa mi-l iau. 

Patrick: Am venit puțin nepregătit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Reacția Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa Iubirii” a dispărut: „Ne apucăm de postat în mediul online și la televizor”

Patricia: De ce?

Patrick: Că nu e călduță apa.

Patricia: Eu nu cred că nu e călduță.

Incredibil cu ce s-a îmbrăcat această concurentă la primul date  în Casa Iubirii! Reacția lui Patrick: „I-ați halatul pe tine!”

Citește și: Bianca se amuză de date-ul lui Patrick. Concurentul nu este fericit și se gândește la situația de acasă

Patrick i-a cerut cu amabilitate Patriciei să se îmbrace într-un mod mai adecvat, deoarece considera că nu erau la un eveniment pentru îmbrăcăminte de plajă. Însă, Patricia a ales să-i contrazică argumentând că a venit îmbrăcată adecvat pentru locul în care se aflau, și anume la o întâlnire la piscină.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Ai prins un moment prost”,  a afirmat Patrick, vizibil dezamăgit.

Patrick nu consideră că este gata de o relație

Concurentul este profund afectat de descalificarea Nonei și se simte frustrat. El a ajuns la concluzia că poate nu își dorește să facă un cuplu doar pentru a rămâne în emisiune și că ar fi mai bine să își urmeze inima. Patrick încă își mai amintește cu drag de Nona și simte că locul său în competiție este acum ocupat degeaba.

Incredibil cu ce s-a îmbrăcat această concurentă la primul date  în Casa Iubirii! Reacția lui Patrick: „I-ați halatul pe tine!”

”Nu știu dacă pot să mă cuplez cu cineva, indiferent dacă...eu, oricum, nu știu care este situația mea afara acum. Indiferent dacă ea nu ar mai vrea să fie cum mine, eu nu aș mai face cuplu pentru o perioadă bună de timp”,  a mai precizat Patrick.

Patrick și Patricia au avut un date în care au început să discute mai deschis și sincer. Într-un moment al conversației, Patrick i-a mărturisit că nu are sentimente pentru ea și că îi pare rău că a fost adusă într-o astfel de situație neplăcută. Patricia a apreciat sinceritatea lui și au continuat să petreacă timp împreună, deși într-un mod mai relaxat și fără a avea prea multe așteptări romantice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si