Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Cum a ajuns o pasageră să fie îmbarcată într-un avion care mergea la 1.450 km de destinația ei

O femeie din New Jersey a cerut ajutorul echipei de investigații de la Action News după ce o eroare de călătorie a dus-o într-o altă țară, la aproximativ 1.450 de kilometri distanță de destinația sa finală și fără pașaport. 

Alexandra Costea,

Incredibil! Cum a ajuns o pasageră să fie îmbarcată într-un avion care mergea la 1.450 km de destinația ei

[Sursa foto: The Sun]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit USA Today, Beverly Ellis-Hebard este o călătoare experimentată, care călătorește frecvent între Philadelphia și a doua sa casă din Jacksonville, Florida.

„Zbor o dată la fiecare șase săptămâni. Am ales zborurile Frontier Airlines pentru că zburam foarte des”, a declarat femeia.

Citește și: A scăpat de închisoare după ce a corupt un băiat de 14 ani în biserică. Cum a reușit profesoara de 32 de ani să-și justifice relația amoroasă

Americanca a afirmat că pe data de 6 noiembrie 2022 a ajuns la poarta de îmbarcare a companiei Frontier Airlines pentru zborul ei, iar indicatoarele de la poartă arătau destinația PHL către JAX.

Femeia abia suferise o intervenție chirurgicală

Din cauza recuperării după o intervenție chirurgicală la spate și a mișcărilor mai lente decât de obicei, ea a întrebat un agent dacă are timp suficient să meargă la toaletă.

„Ea a zis că da. Cam 20 de minute”,  a mai povestit americanca.

Citește și: VIDEO. Omul fără adăpost care a salvat un bebeluș de la o moarte sigură a primit o ofertă irezistibilă

La întoarcerea ei, Beverly Ellis-Hebard a descoperit că zborul era aproape complet îmbarcat și ușa de acces către avion era pe cale să se închidă. Ea a mers să se îmbarce, dar agentul de la poartă a pus la îndoială dimensiunea bagajului ei de mână și a pus bagajul în verificatorul de dimensiuni pentru bagaje.

„Am pus-o înăuntru și când am mers să o scot, brațul meu a fost zgâriat.

Sângera”, a povestit femeia.

După aceea, agentul de la poartă a grăbit-o să se urce în avion.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Ea a zis, «Hai, hai. Dă-mi biletul de îmbarcare.» Aș zice că am făcut cam zece pași, iar ea a întrebat, «Ești Beverly Ellis-Hebard?» I-am răspuns, «Tocmai mi-ai verificat biletul de îmbarcare. Tocmai m-ai verificat. Da!» Ea a zis, «Bine, du-te! Du-te.»”

Pasagera s-a trezit în Jamaica!

Imediat după ce a decolat avionul, femeia a început să realizeze ceea ce se întâmpla. Însoțitoarea de zbor care i-a acordat îngrijirile necesare pasagerei i-a spus că se va putea relaxa odată ce vor ateriza în Jamaica! 

„Am râs. Am zis «Mi-ar plăcea să mă duc acolo, dar am deja o plajă unde locuiesc»”, a spus Ellis-Hebard.

„Însoțitoarea a zis, «Uită-te la mine! Acest avion merge în Jamaica.»Și am știut după expresia de pe fața ei că nu glumea.”

Citește și: O fată de 14 ani, împușcată în ceafă în timp ce se juca "de-a v-ați ascunselea" în curtea unui vecin

Ellis-Hebard nu a adus cu ea pașaportul, deoarece avea în plan să rămână în Statele Unite. Însă echipajul de zbor i-a comunicat că zborul către Jacksonville a fost mutat la o altă poartă și acum se îndrepta spre zona Caraibelor.

Mai mult, i s-a spus și că „Intri într-o altă țară fără pașaport. Asta nu e bine.”

În final, autoritățile jamaicane i-au permis femeii să rămână în zona de îmbarcare, fiindu-i comunicat faptul că această zonă este considerată teritoriu american.

Echipajul de zbor a rămas cu ea până la următorul zbor spre Philadelphia care a decolat câteva ore mai târziu.

Cum s-a întors în SUA

Când echipa de investigații a contactat Frontier Airlines, aceștia au răspuns doar că problema a fost adresată personalului aeroportului. De asemenea, i-au oferit lui Ellis-Hebard un voucher de 600 de dolari și i-au rambursat biletul original.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu toate acestea, Ellis-Hebard a declarat pentru jurnaliștii de la Action News că ea și-ar fi dorit doar o scuză din partea companiei aeriene.

„Nu ar fi trebuit să se întâmple asta pentru că nu aveam pașaport. Femeia de la poartă nu și-a făcut treaba”, a povestit femeia.

Citește și: Verdict în cazul profesorului din Dolj care a invitat o elevă ”să dea testul de istorie” la el acasă

Frontier Airlines a transmis un comunicat de presă în urma incidentului, în care se arată că regretă experiența neplăcută a pasagerului și că se angajează să ia măsurile necesare pentru a evita astfel de situații în viitor. De asemenea, compania a reiterat că este responsabilitatea pasagerilor să se asigure că au documentele de călătorie necesare și să respecte politica de bagaje a companiei.

„Îi prezentăm cele mai sincere scuze lui Beverly Ellis-Hebard pentru această experiență neplăcută. Regretăm sincer că doamna Ellis-Hebard a putut să se îmbarce în zborul greșit.

Ca un gest al scuzelor noastre, i-am emis un voucher de zbor Frontier Airlines de 600 de dolari pe numele Beverly Ellis-Hebard, valabil un an.”

Citește și: O mamă trece prin momente cumplite după ce a pierdut cenușa fiului ei mort. Aceasta era pusă într-o jucărie: „Sunt disperată!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI