Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Doua fetite, lasate singure in casa, au supravietuit miraculos unei explozii care s-a declansat cand copilele se jucau la cuptorul cu gaze

Doua fetite de 4, respectiv 2 ani au supravietuit in mod miraculos unei explozii care a avut loc chiar in casa lor. Copilele fusesera lasate singure acasa si au deschis accidental gazele.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inconstienta unor parinti din Oregon ar fi putut sa ii coste vietile celor doua fetite pe care le-au lasat singure acasa duminica trecuta. Fetitele, in varsta de 2 ani, respectiv de 4 ani s-au gandit sa meraga la bucatarie si sa isi faca niste popcorn. Cea mai mare s-a catarat pe un scaun ca sa ajunga la cuptorul cu microunde, care era pus peste cuptorul cu gaze si a deschis accidental butoanele. Gazele au inceput sa se raspandeasca in incapere, iar copilele nu au avut habar ca urmeaza sa se intample ceva extrem de periculos. In scurt timp s-a produs explozia care a spart geamul si usa bucatariei.

Cele doua copile au reusit sa iasa din casa, speriate si s-au ascuns intr-o masina din parcare. Un vecin a auzit explozia si a anuntat politia, iar in scurt timp au sosit echipaje de salvare si politie.

Fetitele au fost duse de urgenta la spital.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din fericire niciuna dintre copile nu a fost ranita, insa parintii lor, Stephen Seed, in varsta de 28 de ani si Clarissa Seed, in varsta de 30 de ani, au fost acuzati de neglijarea copiilor si au fost arestati. Cand au fost interogati despre motivul pentru care le-au lasat pe cele doua fetite atat de mici singure acasa, parintii au explicat ca erau plecati sa caute cainele familiei, care se pierduse, iar cautarea lor a durat doua ore.

Insa cainele era in casa atunci cand autoritatile au ajuns la locul exploziei, ceea ce le-a ridicat multe semne de intrebare politistilor si anchetatorilor.

Cele doua fetite au fost luate de acasa si se afla intr-un centru pentru protectia minorilor. Parintii nu au inca un avocat si este neclar daca vor ramane arestati sau vor putea sa isi achite cautiunea.

sursa: dailymail.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI