Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! In ce conditii locuiesc romanii aflati la munca in Spania! “Cladirea era in mijlocul padurii” Dezvaluirile cutremuratoare ale fiicei actorul Constantin Codrescu FOTO

Anca Codrescu, fiica adoptiva actorului Constantin Codrescu, se afla de cateva luni la munca in Spania. Femeia care a avut numeroase necazuri povesteste drama romanilor care sunt plecati la munca in afara tarii si sunt tratati ca niste sclavi.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce a muncit la capsune, apoi la rosii, zilele trecute, Anca Codrescu a ajuns la un alt angajator. De data aceasta trebuia sa culeaga cartofi.

Numai ca, atunci cand a vazut locul unde trebuie sa locuiasca, femeia a fost socata.

Citeste si: Iulia Albu, reacție dură la mărturia iubitului Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs: "Este îngrozitor. Această declarație însă mă sperie.''- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro


“Am fost dusi (n.r ea si alte persoane) pentru a fi cazati undeva intr-o cadire insalubra, fara geamuri, fara usi, intr-o mizerie de nedescris, undeva in mijlocul padurii.  Cand am vazut unde trebuia sa stam am fugit pur si simplu  prin padure pana la cel mai apropiat sat. Acolo m-am cazat pentru cateva nopti pana vad incotro o iau din nou”
, ne-a povestit Anca Codrescu.

Inainte de a pleca din acel loc, ea a facut si cateva poze pe care ni le-a trimis pentru a ne arta conditiile in care trebuie sa locuiasca muncitorii romani in strainatate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI