Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! S-ar rasuci in mormant daca ar vedea. Ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete la o zi dupa inmormantare

Ileana Ciuculete a fost condusa sambata pe ultimul drumul. Sute de oameni care au iubit-o au venit la cimitir pentru un ultim omagiu.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cantareata de muzica populara a murit pe 14 martie si acum isi doarme somnul vesnic la Cimitirul Straulesti. Sute de oamneni care au admirat-o de-a lungul vietii pe artista s-au adunat la Biserica Costeasca. Alte cateva sute au venit si la Cimitirul Straulesti.Dupa ce familia s-a retras, oamenii prezenti i-au aranjat florile si coroanele de pe mormant. Numai ca o parte din ei au plecat si cu multe flori acasa. In aceasta dimineata, au fost gasite mai putine flori si coroane pentru ca au disparut peste noapte. Cei care au grija de cimitir au spus ca mormantul era prea sufocat de flori, asa ca au facut curat, potrivit Kfetele.

Oamenii care au iubit-o pe Ileana Ciuculete au venit si in aceasta dimineata la locul de veci al artistei si au aprins lumanari pentru sufletul celei adormite.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI