Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Tatal care si-a ucis bebelusul dintr-un motiv HALUCINANT nu poate fi condamnat

Paul Constantin Pohrib este barbatul care si-a ucis bebelusul, pentru ca plangea. Verdictul definitiv in acest caz nu a fost inca dat, nici la un an si jumatate de la tragedie.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecatorii nu reusesc sa finalizeze procesul care il are ca protagonist pe barbatul de 33 de an, inginer la ArcelorMittal Galati, acuzat ca si-a omorat propriul copil, din cauza unei expertize medico-legale dispuse de instanta si care nu a ajuns nici pana acum la dosar.

S-a implinit jumatate de an de cand dosarul in care a fost inculpat Paul  sub suspiciunea ca si-ar fi ucis propriul copil, a ajuns pe masa judecatorilor Curtii de Apel Galati, fara ca acestia sa poata pronunta verdictul definitiv din cauza unei expertize dispuse de instanta si care nu a ajuns nici pana acum la dosar.

Pe 3 octombrie 2017, Tribunalul Galati l-a condamnat in prima instanta pe Paul Constantin Pohrib la 17 ani de inchisoare pentru omor si i-a interzis exercitarea drepturilor parintesti pentru o perioada de cinci ani dupa executarea pedepsei principale.

Micutul avea hematom parietal drept, echimoza parietala stanga, fractura parietala dreapta si hemoragie subrahidiana. Din cauza leziunilor grave, s-a decis transferarea copilulului pe 26 decembrie 2015 la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Bucuresti, iar medicii de acolo au constatat un alt lucru socant: leziunile bebelusului se intindeau pe doua treimi din creier, zona fiind practic lipsita

de sange, astfel ca sansele de supravietuire ale copilulului erau nule.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Paul Constantin Pohrib si-a invinovatit sotia, apoi personalul medical care s-a ocupat de tratarea micutului si a sfarsit prin a arata cu degetul si inspre fratele copilului decedat, in varsta de doar un an si sase luni, despre care a spus ca l-ar fi lovit in cap pe fratele sau cu o jucarie.

Expertiza psihiatrica a dovedit insa ca a avut discernamant in noaptea cand si-a lovit copilul.

A acceptat sa fie supus unui test cu detectorul de minciuni, care a demonstrat ca a mintit in legatura cu ceea ce s-a intamplat in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2015.

Sursa: adevarul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI