Close sidebar
Close sidebar

Incredibil! Un barbat din Vrancea si-a batut nevasta pentru ca era deranjat de zgomotul aspiratorului!

Un barbat din comuna Vanatorim judetul Vrancea, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie. Victima este chiar sotia sa iar motivul este unul incredibil!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce se afla la domiciliul conjugal din localitatea amintita, barbatul si-ar fi tras sotia de par si ar fi lovit-o cu pumnii si picioarele. In urma bataii primite, femeia a suferit leziuni ce au necesitat 2-3 zile de ingrijiri medicale. Barbatul nu s-a potolit si a recidivat mai tarziu, lovind-o din nou cu palmele si tragand-o de par. De aceasta data, femeia nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

In timpul audierilor, barbatul a recunoscut ca s-a suparat pe sotia sa si ca a lovit-o. El a spus ca a reactionat asa deranjat fiind de zgomotul aspiratorului, de care femeia il folosea pentru a face curatenie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

 

Sursa: Monitorul de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI