Se apropie luna decembrie, luna cadourilor, şi noi am furat un pic startul pentru că vrem să îi răsfăţăm pe ascultătorii la Radio Impuls!  Urmăreşte, aşadar,  la Radio Impuls, matinalul “Dimineata pe Doi cu Greeg şi Cernat”  şi poţi câştiga Marele Premiu- o maşină, dar şi premii zilnice, în fiecare zi, de luni până vineri,  de la ora 07:00; pentru că emisiunea prezentată de Cosmin Cernat şi Greeg are în dotare, începând de astăzi, “Incubatorul de cadouri”!

Ascultătorii Radio Impuls  si cei care urmaresc emisiunea pe Kanal D2 sunt invitaţi de astăzi să se înscrie în concursul “Incubatorul de cadouri”, toţi cei care accesează aplicaţia  Radio Impuls Mobile  urmând să fie înscrişi automat în cursa pentru câştigarea marelui premiu: un autoturism!  În fiecare zi, de luni până vineri, în matinalul “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat”, cei doi prezentatori ai emisiunii extrag aleatoriu o persoană dintre cele înscrise în concurs şi o sună, în direct.

“Incubatorul de cadouri”! Radio Impuls te provoacă să câştigi o maşină, dar şi o mulţime de premii zilnice!

“Incubatorul de cadouri”! Radio Impuls te provoacă să câştigi o maşină, dar şi o mulţime de premii zilnice!

Ce trebuie să ştii pentru a câştiga

Dacă persoana apelată răspunde cu “Ascult Radio Impuls!”, ştie cuvântul-cheie al dimineţii, menţionat de prezentatori în timpul matinalului, şi răspunde corect unei provocari, aceasta va câstiga premiul zilnic constând într-un espressor. Extragerea marelui premiu, maşina, va avea loc pe 8 decembrie, toti cei înscrişi în aplicaţia Radio Impuls, fie că au castigat sau nu premii zilnice, vor intra în această extragere finală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“E aât de simplu să câştigi o maşină! Intri pe aplicaţie şi eşti automat în concurs.

Desigur, e foarte posibil să te sunăm! Şi atunci va trebui să ştii cuvantul-cheie al diminţii, nu pierde asta din vedere! Vă aşpteptăm să fiţi cu urechile şi ochii pe Radio Impuls, la <Dimineaţa pe doi>! ”, a spus Cosmin Cernat.

Citește și: VIDEO- Cel mai frumos cocoș e în România. Pasărea este din rasa Orpington și costă în jur de 120 de euro

Mai e puţin până la cea mai frumoasă perioadă a anului, luna cadourilor, iar noi deja ne pregătim temeinic! 8 decembrie va fi o zi specială, abia aşteptăm să dăm cadoul acela mare, cu fundă uriaşă si cai putere! Vrem să o conducă cineva (n.r.-maşina), deocamdată stă cuminţică în parcarea noastra  J .  Vă dorim mult succes tuturor şi vă invităm să fiţi alături de noi, în fiecare dimineaţă! ”, a adaugat Greeg.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pe 8 decembrie, în emisiunea “Dimineaţa pe doi cu Greeg şi Cernat”, numele unui participant la concurs va fi extras random, acesta va fi sunat, iar dacă va raspunde cu “Ascult Radio Impuls!” şi va şti cuvântul-cheie al dimineţii, va deveni marele câştigător al concursului şi va intra în posesia autoturismului.  Le dorim succes tuturor celor care se înscriu  în concurs!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si