Trenul a deraiat in apropiere de orasul Kanpur, din statul Uttar Pradesh, in cursul diminetii.Toate persoanele ranite, dintre care unele erau in stare critica, au fost duse la spitalele din apropiere, a anuntat directorul general al Politiei din Uttar Pradesh, Javeed Ahmad, intr-un mesaj publicat pe Twitter.

Imagini de la locul accidentului arata vagoane distruse si sarite de pe sine. Doua dintre vagoane au cazut de pe un pod intr-un canal mic.Unii

pasageri au fost filmati in timp ce isi adunau bagajele de langa sine.Sistemul invechit de cai ferate din India este al patrulea din lume.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Circa 11.000 de trenuri transporta peste 20 de milioane de pasageri zilnic.Insa mii de oameni mor anual in accidente de tren, inclusiv deraieri si coliziuni.Acesta a fost al treilea astfel de accident in ultimele saptamani. Pe 20 noiembrie, cel putin 146 de persoane au murit cand un tren a deraiat in apropiere de acelasi oras, scrie News.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si