Un cutremur cu magnitudinea 5,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, in jurul orei 01.20, in zona Vrancea, la adancimea de 100 de kilometri, au declarat pentru News.ro reprezentantii Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit datelor inregistrate prin localizarea automata, cutremurul a avut magnitudinea 5,2 in zona epicentrala Vrancea. Seismul a fost resimtit in Bucuresti si in mai multe orase. Un cutremur cu magnitudine 5,3 a avut loc in 24 septembrie, la ora 2.11, resimtindu-se si in Bucuresti. Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 112,3 kilometri.

Cele mai mai puternice cutremure produse in Romania dupa Revolutie sunt cele inregistrate pe 30 şi respectiv 31 mai 1990, cu magnitudini de 6,9 şi respectiv 6,4.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si