În ziua în care Gheorghe Dincă a fost dus la Spitalul Jilava, în spaţiul public, o fotografie cu el a atras atenţia, conform spynews.ro. Se poate observa clar că pe fruntea lui Dincă, în această imagine recentă, apar două semne care par să fie urme de la două tăieturi, ca şi cum ar fi fost lovit sau ar fi căzut.

Indiciu uluitor pe fruntea lui Gheorghe Dincă. Fotografia care face furori pe internet

Citeste si: “Alexandra trăiește”. Iubitul fetei răpite de Gheorghe Dincă, declarații care dau peste cap toată ancheta

Fotografia care face furori pe internet

Cele două semne nu apăreau în prima zi în care Gheorghe Dincă a fost săltat de poliţie, nici la scurt timp după, semn că, dacă într-adevăr s-a întâmplat ceva, recent, cu inculpatul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Indiciu uluitor pe fruntea lui Gheorghe Dincă. Fotografia care face furori pe internet

La finalul lunii iulie, Gheorghe Dincă s-a plâns de dureri la nivelul pieptului şi coastelor, dar şi că a fost lovit de anchetatori atunci când aceştia au descins la locuinţa lui pentru percheziţii. Atunci, „monstrul din Caracal" a cerut să fie supus unui control medical.

Citeste si: Gestul extrem al lui Gheorghe Dincă care poate distruge întreaga anchetă

Gheorghe Dincă, supus expertizei psihiatrice

Indiciu uluitor pe fruntea lui Gheorghe Dincă. Fotografia care face furori pe internet

Citeste si: Menajera lui Gheorghe Dincă, declarație bombă la DIICOT: „Eu aveam misiunea să le rujez"

La câteva săptămâni după a fost cerută expertiza psihiatrică, procedeul a fost demarat. Însă, deşi Dincă a fost dus marţi, 1 octombrie, la Spitalul Jilava, conform surselor din anchetă, expertiza psihiatrică nu ar urma să fie făcută astăzi, ci se vor stabili detaliile şi o zi.

La această procedură, anchetatorii vor stabili dacă Dincă a avut sau nu discernământ atunci când ar fi comis atrocităţile pe care le susţine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si