Close sidebar
Close sidebar

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a surprins fanii cu pozele din Dubai. Cum s-a fotografiat interpreta din Gorj?

O îndrăgita cântăreață de muzică populară din județul Gorj și-a surprins fanii cu pozele seducătoare făcute în Dubai. Internetul a luat foc, iar tânăra a strâns sute de comentarii și aprecieri.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Frumoasa interpretă din județul Gorj, Irina Maria Birou, a pus pe jar persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cântăreața se află într-o vacanță în ținuturi exotice și a făcut o postare în ipostaze seducătoare.

Citește și: Profesoară de 50 de ani, prinsă cu poze indecente pe internet. Ce a pățit după dezvăluirile șocante

Interpreta își întreabă urmăritorii dacă berea îngrașă, scrie Gorjonline.ro. Comentatorii s-au grăbit să-i răspundă: "Dacă bei la Dubai nu îngrașă".

Frumoasa interpretă din județul Gorj, Irina Maria Birou, în Dubai

[Sursa foto: Instagram]

Potrivit sursei citate, comentariile nu au încetat să apară, cei mai mulți admirându-i ținuta sportivă și corpul atletic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Chiar și colegele de breaslă i-au lăsat comentarii de admirație, spun jurnaliștii gorjeni.

Cântăreața Irina Maria Birou, urmărită de mii de admiratori pe rețelele sociale

Irina Maria Birou are mii de urmăritori pe Facebook și Instagram. Cântăreața își întreține constant conturile de socializare cu postări "fierbinți".

Îndrăgita interpretă din Gorj a împlinit 27 de ani în toamna anului trecut și a dat mare chef, invitând toată suflarea artistică.

O mulțime de colegi de breaslă au felcitat-o și au petrecut cu ea până dimineață, în septembrie 2023, la cortul iubitului său, într-un decor de poveste, cu flori și o mulțime de baloane.

S-a dansat pe toate ritmurile, iar divele populare au arătat impecabil, după cum a relatat Sansa News.

Sărbătorita a arătat ca o mireasă. La invitație au răspuns Marcela Fota, Mariana Ionescu Căpităneascu, Marian Medregoniu, Roberta Crintea, Emilia Ghinescu și mulți alții.

Cine este Irina Maria Birou  

Tânăra interpretă de muzică populară Irina Maria Birou reprezintă zona Olteniei cu fală și mândrie peste tot în lume.

Ea își are originile în satul Poiana din județul Gorj și a început cariera de solist încă de mic copil.

Este considerată una dintre cele mai bune voci tinere ale folclorului românesc. Printre cele mai ascultate melodii ale sale se numără și „Inimă te duc la târg”, „Mă-ntreabă neicuța-ntruna”, „E târziu să-ți pară rău”.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară din județul Gorj, în costum de baie

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI