Ținute extravagante, culori variate și materiale de calitate. Toate au fost perfect îmbinate de copiii cu vârste între 8 și 14 ani, care au evoluat de la postura de model, la cea de designer. Ținutele micilor creatori de modă au fost gândite astfel încât să poată fi adaptate mai multor categorii de vârstă.

Citește și: VIDEO- Haine nefolositoare pentru unii, utile pentru alții

Alexandra abia a împlinit 11 ani. Cariera de model și-a început-o la scurt timp după ce a învățat să meargă, iar acum a venit momentul să treacă la un alt nivel: a prezentat prima colecție vestimentară pe care și-a pus semnătura.

Alexandra Mazăre, designer și model: ”Această colecție se numește metamorphosis și vine de la o schimbare majoră care s-a întâmplat în viața mea, de aceea încep hainele cu negru, iar apoi sunt colorate, cum e zicala după ploaie vine mereu.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Maria, colega de podium a Alexandrei, este cu un an mai mare și a căpătat deja experiența ca designer.

Puștoaica, recunoscută pe plan internațional atât ca model cât și ca designer, a reușit să scoată pe piață ce de-a doua colecție vestimentară.

Maria Caterina Imperiale, designer și model: ”Această colecție e a doua colecție de-a mea, eu mai am o colecție animal print cu care am venit anul trecut și m-am decis să fac o colecție veselă.”

Luni de zile de muncă pentru o colecție de haine

Colecțiile prezentate de micii designeri încununează luni de zile de muncă titanică, însă nimic nu se compară cu satisfacția aprecierii efortului depus.

Evenimentul dedicat micilor designeri a ajuns deja la a doua ediție, iar succesul de care se bucură promite să-l transforme în tradiție. 

Roxana Mișaca, organizator evenimente: ”Este un eveniment dedicat copiilor și adolescenților, un eveniment compus din prezentări de modă și 2 concursuri.”

Colecțiile celor mici pot fi cumpărate online și sunt accesibile tuturor buzunarelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si