Close sidebar
Close sidebar

Infectat cu HIV, Charlie Sheen a devenit imaginea unor prezervative, care nu se rup si nu reduc placerea!

Charlie Sheen a devenit imaginea unor noi prezervative "revolutionare" care garanteaza ca nu se rup si nici nu reduc placerea in timpul actului sexual.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Charlie Sheen a recunoscut public ca este infectat cu HIV de cativa ani. Actorul a marturisit ca a ajuns sa aiba acest virus din cauza ca nu s-a purtat responsabil si nu s-a protejat in perioada in care avea mai multe partenere sexuale.

Acum, Charlie Sheen promoveaza niste prezervative revolutionare care garanteaza ca nu se rup in timpul actului sexual si nici nu reduc placerea. Lelo Hex nu sunt facut din latex obisnuit, ci din sute de hexagoane mici, care se aseamana cu o panza de paianjen.

Din cauza noului material, acestea sunt aproape imposibil de rupt, nu aluneca si nu reduc placerea.

Din ce in ce mai multi barbati renunta la prezervative, tocmai din cauza ca nu simt placere, din acest motiv, Sheen spera ca aceste noi prezervative sa elimine aceasta problema. Folosirea prezervativului ii va proteja pe parteneri sa nu contacteze boli cu transmitere sexuala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI