Close sidebar
Close sidebar

Infernul din Mariupol: Morții sunt îngropați în Parcul din centrul orașului sau prin curțile oamenilor

Viceprimarul Mariupol Serhiy Orlov consideră că orașul este în prezent distrus în proporție de 80-90%, numărul morților a depășit 2300, dar mulți oameni nu au fost scoși încă de sub dărâmături, așa că numărul victimelor ar putea fi mai mare.

Diana Bostan,

Infernul din Mariupol


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viceprimarul a adăugat că victimele războiului sunt îngropate în gropi comune. Aproximativ 70% dintre cei morți au fost identificați, autoritățile încearcă să țină evidența: cei care au documente sunt consemnați în tabele.

Medici răpiți și obligați să îngrijească soldați ruși

Oamenii sunt îngropați în Parcul Central pentru că periferia orașului este închisă- armata rusă nu permite intrarea în cimitirele existente. Unii oameni își îngroapă morții în curțile caselor.

Citeste si: Grupul de Telegram care a reunit familiile a sute de ucraineni. Mame și copii s-au regăsit după ce au rămași blocați în Mariupol

Potrivit lui Orlov, ocupanții au tras în cauciucurile mașinilor de pompieri pentru ca acestea să nu poată merge la stingerea incendiilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Dmitri Medvedev amenințări dure la adresa Occidentul: ,,Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii obraznici la locul lor"

O mică parte din locuitori au fântâni și astfel, au asigurată apa. Dar cei din blocuri golesc apa din sistemele de încălzire și o folosesc, sau o colectează din bălți sau topind zăpada, acolo unde există.

Nicio fabrică din oraș nu funcționează și nu se poate începe lucrul

Cât despre medicii care au fost luați ostatici, potrivit lui Orlov, unul a declarat că ocupanții le-au adus o grămadă de ruși răniți și i-au obligat să îi trateze.

Citeste si: Vladimir Putin: Ruşii pro-occidentali sunt ”trădători naţionali” din a ”cincea coloană”, care ”nu pot trăi fără stridii şi libertatea de gen”

Este imposibil să răspunzi mamelor a 3.000 de bebeluși care te întreabă de unde să ia mâncare pentru copii.

Este imposibil să răspunzi mamelor copiilor mai mari care mor de foame, de unde să ia mâncare, pentru că nici mâncare nu este, pentru că ocupanții nu permit trecerea convoaielor cu ajutoare umanitare.

Nu le pot răspunde oamenilor din adăposturile anti-bombe când o să poată ieși de acolo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI