O tanara de 28 de ani din Maharashtra, India a comis o crima infioratoare. A pus otrava in mancarea pe care a servit-o familiei sale si a omorat patru copii si un barbat de 53 de ani. Dupa ce a fost arestata, femeia a povestit atutoritatilor ca a premeditat crima pentru ca familia ei radea de ea ca nu se pricepe sa gateasca si pentru ca are pielea prea inchisa la culoare.

Cu ocazia unei petreceri care avea loc in familie, tanara a pus otrava in mancarurile pe care le-a pregatit si le-a servit celor care erau la masa. Patru copii cu varste cuprinse intre 7 si 13 ani, si un barbat de 53 de ani, au murit din cauza pesticidelor pe care le-au ingerat fara sa stie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“A recunoscut crima invocand disputele familiale pe care le avea. Ii ura si a avut intentia sa-si ucida rudele prin alianta si alti membri ai familiei amestecand pesticide in mancare”, a declarat un reprezentant al politiei locale, potrivit DPA.

Femeia de 28 de ani care a comis crimele era o victima a abuzurilor domestice, cazuri ectrem de frecvente in India, acolo unde doar persoanele cu pielea deschisa la culoare sunt considerate frumoase si atragatoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si