Close sidebar
Close sidebar

A ajuns influenceră de parenting pe You Tube, dar și-a înfometat copiii și i-a ținut într-un "lagăr de concentrare". Ruby Franke, condamnată la minim 4 ani de închisoare

Ruby Franke, o influenceră de parenting pe You Tube, a fost condamnată la minim 4 ani de închisoare după ce a recunoscut că și-a înfometat copiii și i-a ținut în condiții care amintesc de "lagărele de concentrare".

Sorin Negru,

Ruby Franke dădea sfaturi pentru părinți pe You Tube

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Americanca Ruby Franke, în vârstă de 42 de ani, și-a cerut scuze în lacrimi în instanță, când și-a auzit sentința, potrivit BBC News.

Citește și: Tânără de 20 de ani, lovită de o elevă a unei școli de șoferi, în Timișoara. Instructorul auto nu se afla în mașină

Femeia a pledat anterior vinovată pentru faptul că și-a înfometat și abuzat copiii.

Ruby Franke a apărut în instanță alături de fostul ei partener de afaceri Jodi Hildebrandt, în vârstă de 54 de ani, care a primit o sentință identică.

Judecătorul i-a condamnat pe amândoi la patru termene de la 1 la 15 ani fiecare- ceea ce înseamnă că sentința finală nu va putea fi mai mică de 4 ani.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pedepsele exacte care vor fi primite de cei doi vor fi determinat de consiliul de eliberare condiționată al statului Utah.

Ruby Franke dădea sfaturi pentru părinți pe You Tube

[Sursa foto: Instagram]

Care sunt acuzațiile aduse împotriva lui Ruby Franke 

Influencera Ruby Franke are la dispoziție 30 de zile pentru a contesta decizia.

În instanță, procurorul din Utah, Eric Clarke, a spus că doi dintre copiii lui Franke, în vârstă de nouă și 11 ani la acea vreme, trăiau într-un „cadru asemănător unui lagăr de concentrare” și a numit-o pe influenceră o amenințare semnificativă pentru comunitate.

„Copiilor li s-au refuzat în mod regulat mâncarea, apa, paturi în care să doarmă și aproape toate formele de divertisment”, a spus Clarke.

Ruby Franke, condamnata pentru rele tratamente aduse minorilor 

Ruby Franke a plâns când a auzit sentința. Ea și-a cerut scuze copiilor și le-a spus: „Eram atât de dezorientată încât am crezut că întunericul este lumină și binele este greșit”.

„Am ajuns să cred că această lume este un loc rău, plin de polițiști care controlează, spitale care rănesc, agenții guvernamentale care spală creierul, lideri ai bisericii care mint și au pofte lumești, soți care refuză să-și protejeze copiii”, a spus ea.

Ruby Franke a fost arestată în august 2023, după ce fiul subnutrit al vedetei, în vârstă de 12 ani, a coborât pe o fereastră din casa din Ivins, Utah. Poliția a spus că copilul a fugit la casa unui vecin și a cerut mâncare și apă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI