Imagini nemaivăzute pe străzile din Rusia. Un influencer a fost surprins la volanul unui bolid de lux de către fanii lui. Sergey Kosenko își plimba iubita pe plafonul mașinii. Ea era legată de mâini și de picioare, cu bandă adezivă peste gură. Poliția a luat imediat măsuri, iar Sergey este cercetat penal.

Citeste si: VIDEO| Regele motoarelor a murit în accident

Sergey Kosenko și-a plimbat iubita pe plafonul unui bolid de lux. El și-a obișnuit publicul cu astfel de clipuri periculoase, însă de data aceasta iubita lui este cea care i s-a alăturat. El nu a crezut că va fi anchetat din cauza unei postări. După ce videoclipul a fost postat, influencerul a fost căutat de către Poliție.

Gestul inedit al unui influencer

Sergey Kosenko are peste cinci milioane de urmăritori pe Instagram și este extrem de cunoscut pentru prezenţa sa în mediul online. El face orice îi trece prin cap. Astfel și-a câștigat admirația fanilor. Datorită clipurilor video pe care le postează cu regularitate, acesta se bucură de un real succes în lumea virtuală.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o vloggeriță renumită. A alunecat de pe o stâncă când își făcea selfie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

influencerul care și-a plimbat iubita legată de plafon
Bărbatul care și-a plimbat iubita legată de plafonul mașinii.[Sursa foto: Captură YouTube]

Fanii s-au obișnuit cu video-urile sale periculoase. El le face fără nicio teamă cu gândul de a surprinde din nou. Sergey are o serie de materiale în care desfăşoară activităţi din viaţa reală care-i pun sănătatea în pericol.

Bărbatul și-a plimbat iubita legată de plafonul bolidului de lux pe care-l conduce. Fanii au fost șocați, însă, de data aceasta când „s-a jucat cu viața iubitei sale", fără vreo grijă. Kosenko se afla la volan, în timp ce iubita lui, legată cu frânghii şi lipită la gură cu bandă adezivă stătea pe plafonul maşinii.

Citeste si: Manuela Lupașcu, viață de influencer

Tânărul avea una dintre mâini prinsă cu o cătuşă de mâna iubitei sale, în timp ce pe fundal rulează o melodie hip-hop. De la fani, videoclipul a ajuns direct pe mâna polițiștilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Celebrul clip a strâns în jur de 86.000 de aprecieri. Cum a fost postat clipul, Inspectoratul de Stat din Moscova a transmis un comunicat prin care face referire la incident, prin care transmite că va ancheta acest caz, deoarece nu este legală această situația și prezintă un pericol mare raportat la starea de sănătate a femeii.

Citeste si: Tragedie lângă Timișoara! Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite, în urma unui accident rutier

Conform autorităților, maşina nu aparţinea influencerului şi era înregistrată cu 68 de amenzi neplătite. Oamenii legii vor lua măsuri dure pentru cunoscutul influencer care a încălcat fără vreo teamă legile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si