Sorin Oprescu a fost localizat de Interpol la Atena, după ce a fost dat în urmărire internațională. Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost dat în urmărire vineri, nefiind găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat, după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani şi opt luni de închisoare. 

Acesta va rămâne în custodia autorităților din Grecia 

Fostul primar va rămâne în custodia polițiștilor eleni până când se va decide dacă va fi extrădat sau nu.

Urmează ca autoritățile din țara noastră sa trimită toate actele necesare pentru cererea de extrădare, imediat ce autoritățile elene vor trimite informarea oficială catre Poliția Română cu privire la reținerea fostului edil.

Acum, următorul pas este ca Sorin Oprescu să ajungă în fața unui judecător grec care va stabili daca va ramane sau nu in arest pana la solutionarea cererii de extradare sau daca il va plasa in arest la domiciliu sau control judiciar.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Sorin Oprescu, dat în urmărire internațională

Oprescu ar deține o vilă în Halkidiki

Potrivit unor surse, Sorin Oprescu ar deține o vilă pe brațul Sithonia al Peninsulei Halkidiki, în apropiere de stațiunea Neo Marmaras.

Aici ar fi plecat acesta, cu două săptămâni înainte condamnadare, împreună cu fostul său șofer, și el condamnat la rândul său și cu iubita sa, fostul manager general al Spitalului Universitar, medicul Adriana Nica.

Citeste si: Ce avere are Cristian Popescu Piedone. Fostul primar al sectorului 5 este scutit de despăgubiri în procesul victimelor de la Colectiv

Oprescu a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani şi 8 luni de închisoare într-un dosar în care este acuzat de mai multe fapte de corupţie.

Decizia, amânată de mai multe ori până acum, este definitivă. El fusese condamnat în mai 2019 la 5 ani şi patru luni de închisoare, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti.

Citeste si: VIDEO| Frații Radu și Alexandru Mazăre, în libertate pentru câteva ore pentru a-și conduce pe ultimul drum mama

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si