Vecinii Stelei Popescu Temelie spun ca femeia abia se descurca cu pensia, iar factura la intretinere de aproape 300 de lei a speriat-o teribil si nu a mai facut-o sa judece drept.

‘A venit taxa la caldura aproape 300 de lei. S-a speriat foarte tare, zicea ca o lasa fara bani. I-am spus sa-i dea pe toti, ca peste cateva zile vine o noua pensie si-si revine  daca nu la prima, la a doua pensie, sa nu mai planga pentru banii astia’, povestea una din vecinele actritei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Stela Popescu Temelie locuia singura. Neajunsurile si durerea cauzata de pierderea sotului ei, au facut-o sa recurga la un gest dureros.
Lucian Temelie, sotul actritei, murise cu un an inainte ca femeia sa isi puna capat zilelor.

In anul 2004, Stela Popescu Temelie a fost prezenta in platoul emisiunii "Surprize, surprize", atunci cand Andreea Marin i-a pregatit o serie de momente spectaculoase care au lasat-o in lacrimi.
WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si