Close sidebar
Close sidebar

Informatii de ultim moment! Ce se intampla in aceste clipe cu criminalul din Botosani. Anchetatorii sunt socati

Noi informatii despre crima din Botosani care a socat o tara intreaga!

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Ionel, adolescentul de numai 16 ani care a ucis-o pe Petronela, o eleva de 19 ani, a fost arestat preventiv.

Judecatorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani de arestare preventiva sub acuzatia de omor.

Insa, treaba anchetatorilor nu este nici pe departe incheiata. Chiar daca, astazi, criminalul a fost analizat de o echipa de medici, care a statbilit ca avea discernamant in momentul crimei, existe mai multe intrebari fara raspuns. Adolescentul si-a recunoscut fapta si a povestit cum s-a intamplat totul. El a declarat ca a cunoscut-o pe Petronela pe Facebook si s-au intalnit de mai multe ori pentru ca el sa-i faca poze.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Asa s-a intamplat si de aceasta data. Cei doi au mers la marginea unei paduri pentru ca Bogdan sa-i realizeze fetei o sedinta foto. El spune ca au avut un schimb de replici, pentru ca tinerei nu i-au placut pozele, apoi cearta a degenerat cand ea a spus ca iubita lui Bogdan este grasa si urata. Aici apare prima intrebare: de ce a avut Bogdan un cutit la el? Avea un plan facut inainte?

Un alt detaliu care i-a socat pe anchetatori este faptul ca adolescentul, dupa ce a comis crima, a vorbit prin mesaje cu iubita lui.

In plus, anchetatorii mai au un mister de dezlegat. Telefonul victimei nu a fost de gasit. Presa locala relateaza ca tanarul i-ar fi promis iubitei sale ca ii va face cadou un telefon in perioada imediat urmatoare, exact modelul pe care il avea Petronela, astfel ca nici ipoteza unei crime in scop de jaf nu este eliminata.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI