Close sidebar
Close sidebar

Informatii de ultima ora! Care este starea de sanatate a tatalui Madalinei Manole

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, nu este intr-o stare de sanatate tocmai buna.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De opt ani, durerile se tin lant de familia Manole. Tatal artistei nu isi revine nici acum dupa moartea fiicei sale. Si de parca nu era suficient, anul trecut s-a stins din viata si mama cantaretei.

Acum, singurul sprijin al lui Ion Manole a ramas baiatul sau.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Tata ii simte lipsa mamei, sufera si acum, nu o poate uita. Dar eu nu trebuie sa il las sa planga, mama nu ar vrea sa il vada suferind, mergem inainte cu bune si rele.”, a declarat fratele Madalinei Manole.

Probleme de sanatate ale lui Ion Manole au aparut odata cu moartea fiicei sale. Artista si-a pus capat zilelor pe 14 iulie 2010, chiar de ziua sa de nastere. Ea a lasat si un bilet de adio, insa tatal sau nu crede nici in ziua de azi ca fiica sa s-a sinucis.

”Nimeni nu are vreo vina, toti ma iubiti enorm si ati facut totul pentru mine.

Motivul este acesta: nu ma mai pot suporta, fizic vorbind sunt defecta, un rebut, asa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevarat. Te iubesc, Puiucul meu!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI