Close sidebar
Close sidebar

Informatii de ULTIMA ORA despre starea lui Cristian Topescu. Este mai grav decat s-a crezut initial!

O veste trista a lovit ca un fulger in lumea sportului romanesc, asta dupa ce s-a aflat ca unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din Romania, Cristian Topescu, a fost internat de urgenta la Spitalul Elias din Bucuresti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscutul comentator sportiv are mari probleme de sanatate, iar medicii spun ca in continuare se afla intr-o situatie extrem de delicata. In varsta de 81 de ani, Cristian Topescu este internat de 2 zile la Elias si sunt voci care au spus ca acesta a fost la un pas de moarte, el fiind in stare grava din cauza unor afectiuni neurologice.

Medicii i-au administrat un tratament medicamentos si starea lui s-a ameliorat, el reusind chiar sa comunice cu cei apropiati, dar in continuare ramane internat la Terapie Intensiva.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Surse medicale spun ca acesta suferea de mai multa vreme de diabet si el a ajuns la spital cu o glicemie extrem de ridicata si prezentand o stare permanenta de oboseala. Se pare ca el avea niste indicatii de la medici in ceea ce priveste alimentatia, indicatii pe care acesta nu le-ar fi respectat. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI