Un drog extrem de periculos face ravagii în America. Substanța interzisă le mănâncă la propriu pielea consumatorilor. Oamenii mor pe capete, iar cei care scapă cu viață ajung la amputare.

Citește și: O angajată a primăriei a fost arestată după ce a cerut 1.000 de euro mită pentru eliberarea autorizației de construcție pentru o casă

Un nou drog a transformat străzile din America în scene desprinse din filmele de groază.

Substanța interzisă este foarte accesibilă și le putrezește pielea celor ce o consumă.

Ce conține drogul „tranq”

Acest tip de drog este un tranchilizant pentru animale, cunoscut și sub denumirea de xilazină. Situația este îngrijorătoare în America, unde zeci de mii de oameni mor anual din cauza consumului de substanțe interzise.

Citește și: Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiștii de la investigaţii criminale din Bacău

„Tranq” nu numai că îi ucide pe consumatori, ci le provoacă răni atât de serioase încât se ajunge la amputare din cauza gradului de putrezire a pielii. Substanța le dă oamenilor o dependență foarte puternică, iar majoritatea nu pot renunța nici dacă își doresc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Drogul i-a uimit pe medicii din Philadelphia și sunt îngrijorați din cauza efectelor pe care le are. Acesta este cunoscut pe străzile americane drept „drogul zombie” și este obținut din amestecul unui sedativ pentru vaci și cai cu fentanil.

„Mă trezeam dimineața plângând pentru că brațele mele mureau”, a declarat McCann.

Substanța interzisă îi face pe consumatori să intre într-o stare de semiconștiență, iar pielea ajunge să aibă o crustă solzoasă, care dacă nu este tratată se ajunge la amputarea membrelor.

Dependența este atât de mare încât consumatorii simt o nevoie constantă de a intra în starea respectivă.

Citește și: Mascații au descins la doi angajați ai penitenciarului Giurgiu. Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune

„Tranq practic zombifică trupul oamenilor. Până acum nouă luni, nu am avut niciodată răni. Acum, am găuri în picioare și tălpi”, a spus Sam.

Unul dintre consumatori a povestit că nu a putut renunța la drog nici după ce a fost în mai multe centre de dezintoxicare. Din păcate, niciun tratament nu l-ar fi scăpat din drama pe care o trăiește.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ca Sam sunt foarte mulți în America, iar pentru majoritatea dintre ei nu se mai poate face nimic. Oamenii ajung să piardă tot ce au strâns o viață și să stea pe străzi, totul doar pentru a consuma droguri.

Citește și: Un celebru manelist a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a încercat să ascundă totul: „Cum am putea face ca să nu apară articolul?”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si