Close sidebar
Close sidebar

Informații noi în cazul fermierului amendat că nu a trecut ora pe declarație! Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat un abuz! Cum i-au răspuns polițiștii?

Apar informații noi în cazul fermierului care susține că a fost amendat de poliție pentru că nu a trecut ora pe declarație.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fermierul Gelu Barna, amendat cu 5.000 lei de polițiști în urmă cu câteva zile pentru că nu a trecut intervalul orar în care își muncește terenul pe declarație (conform propriilor spuse, ar fi apelat 112 pentru a reclama că este o victimă a abuzurilor poliției. Bărbatul recunoaște că a devenit nervos în momentul în care agentul de poliție din Timișoara l-a anunțat că-l va amenda.

”Am depasit limita după ce am luat amenda. Trebuia să mă descarc. Să nu uite domnul polițist că am sunat la 112, a venit un alt echipaj de poliție. Acel echipaj a zis că nu poate anula procesul verbal întocmit de colegul lui și să îl contest!”, a povestit Gelu Barna pe Facebook. 

Poliția: ”Nu avea ce să caute în Timișoara”

IPJ Timiș a venit îns cu o nouă versiune a poveștii. Reprezentanții instituției susțin că amenda încasată de fermier nu are legătură cu ora ci cu locul în care se afla. Polițiștii spun că Gelu Barna nu a putut să-și justifice prezența în Timișoara, cu toate că acesta o trecuse în declarație?!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Bărbatul nu a putut să-şi justifice prezenţa în Timişoara (marţi, n.r.) şi a fost sancţionat cu suma de 5.000

de lei, conform articolului 3 alineat 1 litera a din Ordonanţa militară nr. 3”, a afirmat reprezentantul IPJ Timiş, citat de Agerpres.

Citeste si: Cele mai frecvente întrebări pentru autorități în vremea pandemiei: „Pot merge la pescuit? Pot merge acasă de Paște?”

Citeste si: Gelu Barna, fermierul amendat, mesaj din mijlocul câmpului. FOTO

Citeste si: Previziunile sumbre ale specialiștilor! Ne apropiem cu pași repezi de vârful pandemiei de coronavirus. Ce se va întâmpla în țara noastră

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Eu pot să demonstrez că aveam ce căuta în Timișoara la ora aceea. Sunt curios cum o scaldă domnul polițist”, a replicat Gelu Barna pe Facebook.

”Bonus” de 3.000 lei pentru că a fost recalcitrant

Fermierul Gelu Barna a fost amendat zilele trecute cu 5.000 de lei după ce polițiștii care l-au oprit în trafic nu l-au crezut că se îndreaptă spre Săcălaz, acolo unde agricultorul administrează ferma Complet Land. Forțele de ordine nu au dat crezare adeverinței pe care fermierul le-a prezentat-o și, reprosându-i că nu are trecută ora la care se va întoarce de la semănat, l-au amendat cu 2.000 de lei. Pentru că agricultorul a protestat și le-a cerut justificări, polițiștii i-au aplicat amenda maximă de 5.000 de lei, scrie agrointel.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI