Uneori, pentru a aduce un aer nou și revigorant în livingul sau dormitorul tău, nu este necesar să faci investiții „generoase” sau să începi întregul proces de renovare de la 0. Sunt aspecte la care poți face schimbări mici, și cel mai important – accesibile, care pot avea un impact surprinzător asupra aspectului și atmosferei respectivei încăperi.

Citește și: 6 lucruri aparent banale dar care fac diferența în amenajarea unei locuințe

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu puțină creativitate și inspirație, poți transforma rapid și eficient orice spațiu pentru a-l face să strălucească într-un mod inedit și, desigur, personalizat. Fie că vrei să adaugi un strop de culoare, doar ceva textil sau să evidențiezi un colț al livingului sau dormitorului, iată câteva sfaturi care te vor ajuta.

4 idei de renovare a livingului și dormitorului la preț redus

  •  Tablouri și decorațiuni interioare – Aceste piese sunt adevărate opere de artă care pot transforma orice spațiu într-o adevărată galerie personală în care se vede stilul tău. Poți opta pentru tablouri cu picturi clasice, contemporane, în stil romantic sau abstract, în funcție de preferințe. Decorațiunile sunt și ele un mic detaliu care fac diferența, o oportunitate de a întregi puzzle-ul renovării livingului sau dormitorului. Cu ele adaugi personalitate camerei tale, iar de pe hornbach.ro le poți comanda direct din confortul casei tale, sau rezerva online pentru ridicarea în 2 ore din cel mai apropiat magazin Hornbach.
  • Piese textile – Ne referim aici la perdele și draperii, în special. Acestea sunt mult mai mult decât un obiect decorativ pentru ca încăperile să arate bine. Pot schimba atmosfera din cameră într-un mod surprinzător. O alegere potrivită de culori și texturi diferite poate să creeze un efect vizual semnificativ. Pentru o cameră spațioasă, optează pentru culori deschise și luminoase. Dacă îți dorești doar un accent de culoare, alege draperii în culori tari și îndrăznețe care să fie în contrast cu celelalte culori din cameră.
    În această categorie, însă, intră și pernele decorative. Poți adăuga accente de culoare sau pattern-uri speciale cu aceste piese decorative pe care să le pui pe fotoliu sau canapea.
  • Covoare – Un covor nu aduce numai confort picioarelor. Poate deveni și o piesă centrală a întregului decor al camerei. Poți opta pentru covoare cu pattern-uri și culori interesante care să atragă atenția – dacă acea încăpere are culori neutre. Pe de altă parte, dacă în cameră sunt mai multe culori, sau accente de culoare, alege un model de covor în culori calde și neutre care să completeze aspectul general.
  • Decorațiuni – Decorațiunile sunt exact acele detalii care fac diferența. Sunt o oportunitate de a completa puzzle-ul renovării livingului sau dormitorului. Cu ele adaugi personalitate camerei tale. Un perete cu oglindă decorativă, spre exemplu, adaugă un plus de stil și aspect modern oricărei încăperi. Lumânările decorative, ramele foto – sunt și ele foarte importante pentru atmosfera unei camere.

În concluzie, transformarea livingului sau a dormitorului într-un spațiu frumos, ca nou, nu necesită întotdeauna investiții mari. Și nici o renovare completă, de la 0. Schimbările mici au și ele un impact mare: au puterea de a aduce un aspect nou-nouț în interiorul casei tale. De la tablouri la textile, covoare și alte decorațiuni, există numeroase opțiuni pentru a-ți personaliza și înfrumuseța spațiul.

Cheia succesului este să te lași inspirat de propriile preferințe.

Citește și: Amenajarea casei: cum să alegi mobilierul potrivit pentru casa ta

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si