Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Înghețata vegană, senzația verii. Pe timp de caniculă, românii preferă să se răcorească cu o înghețată

Temperaturile caniculare a adus înghețata în topul preferințelor. La mare căutare în acest sezon festival este înghețata vegană, fără zahăr. Printre preferatele oamenilor se numără cea cu fistic și cocos.

Redactia Stirile Kanal D,

Înghețata vegană, senzația verii. Pe timp de caniculă, românii preferă să se răcorească cu o înghețată

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Temperaturile caniculare a clasat  înghețata în topul preferințelor. La mare căutare în acest sezon festival este înghețata vegană, fără zahăr. Printre preferatele oamenilor se numără cea cu fistic și cocos.

Citește și: VIDEO- Să crești mare! Înghetață cu zmeură, pregătită în casă

La mare căutare în acest sezon festival este înghețata vegană

Mădălina Lambrinoc, jurnalist Știrile Kanal D: „Peste 16 sortimente de înghețată ne fac acum deliciul papilelor gustative. Unde mai punem că înghețata este dulcele cu cele mai puține calorii. Mai mult decât atât am găsit și înghețată fără zahăr sau înghețată vegană, care nu îngrașă. Bianca, o să te rog să ne arăți ce delicii avem?”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bianca Mihaela Barfă, manager gelaterie: „Avem peste 16 gusturi. O să începem cu cele cu lapte. Avem fistic cu lapte, ciocolată, caramel sărat, cocos, orez cu lapte, o combinație între ciocolată albă și ciocolată cu lapte. Avem și gusturile vegane, cele care pot fi și de post. Avem înghețată cu grefă, mentă cu stracciatella. Avem și gusturi care conțin alcool, nu foarte mult dar au ceva mai multe calorii decât cele fără zahăr.

Avem înghețată fără zahăr: pepene galben sau căpșune, ciocolată belgiană fără zahăr și vegana.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI