Întâmplarea a avut loc în cadrul organizației „Sheldrick Wildlife Trust (SWT)”. Organizația care își are sediul în Kenya, se ocupă cu salvarea elefanților elefanţii care au avut mult de suferit în urma confruntărilor cu braconierii.

Citeste si: VIDEO- Personajele preferate, cu ajutorul croșetei și al firelor colorate

Instituția are ca scop principal bunăstarea şi recuperarea elefanţilor orfani. În plus, depune eforturi susţinute pentru conservarea faunei sălbatice, luptând împotriva braconajului şi a tot ceea ce dăunează elefanţilor şi altor specii de animale.

Îngrijitorii de acolo se ocupă zi și noapte de animale, ba chiar le învelește și le răsfață pentru a se odihni.

Puiul de elefant care face senzație

De curând, o fotografie a emoționat o lume întreagă. Un pui de elefant, care a rămas fără familie, dorea să se simtă răsfățat și ocrotit. Îngrijitorul său a decis să se întindă lângă el şi să-l acopere cu o pătură. După ce i-a transmis căldură și dragoste, puiul de elefant a adormit instant. Pătura de pe animal era acoperită cu elefanți desenați, pentru a fi cât mai familiar.

Citeste si: O femeie s-a trezit cu “față de elefant” după ce și-a făcut vaccinul anti-COVID

Cum vin pe lume, elefanții sunt parțial orbi. Ei au nevoie neapărat de mama lor pentru a face față provocărilor întâlnite în sălbăticie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

îngrijitorul care doarme pe pătură cu puiul de elefant
Puii de elefanți salvați de asociație.

Când puii dorm cu mama lor sub îngrijirea şi protecţia acestora, formează o legătură unică, astfel încât în ​​absenţa ei se simt expuşi şi vulnerabili. Prin urmare, suferă enorm când sunt prinşi şi închişi în cuşti. Elefanții fără familie trebuie să bea câte 2 sticle de lapte în compoziţie specială la fiecare trei ore.

Citeste si: VIDEO- Minte ascuțită și memorie de elefant, totul stă în alimentație

Un purtător de cuvânt al organizației din Kenya a declarat: „Cei mai recenţi pui salvaţi, pentru care trauma este încă proaspătă în mintea lor, au adesea nevoie de ceva mai mult confort zi şi noapte; îngrijitorii noştri îi monitorizează constant pentru a se asigura că primesc doza de atenţie de care au nevoie pentru a depăşi aceste momente dificile”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

îngrijitorul care doarme pe pătură cu puiul de elefant
Puii de elefanți sunt hrăniți cu lapte.

Tot mai mulți elefanți își pierd mamele și turmele din care provin. Sentimentele de singurătate și tristețe sunt de neevitat, însă „SWT” încearcă să le ofere comfort și siguranță. Cu răbdare și bucurie, îngrijitorii le oferă o casă și o familie nouă animalelelor părăsite.

Citeste si: 9 lucruri interesante care demonstreaza ca traim intr-o lume despre care stim prea putin. Cum se manifesta sindromul somnului subit si ce este suzeta naturala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si