Close sidebar
Close sidebar

Inima lui Ştefan a încetat să mai bată la numai 15 ani! "Te-ai dus prea devreme la Ceruri! De ce nu pot să te opresc, suflet bun?"

Ştefan Filote, un puşti de numai 15 ani, a murit în urmă cu câteva zile, chiar dacă familia reuşise să îl transfere în Germania pentru tratament, după ce o boală nemiloasă pusese stăpânire pe trupul lui.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia, dar şi cei care i-au fost prieteni, sunt devastaţi de anunţul morţii tânărului. El era elev al Colegiului Agricol "Dimitrie Cantemir" din Vaslui, la profilul mecanică.  Îsi fãcuse multi prieteni si colegii îl îndrãgeau. Vestea cã suferã de o asemenea afectiune a adus tristete în ochii lui Stefan, care, inclusiv în postãrile de pe Facebook din ultimul an, avea mesaje care îi arãtau frãmântãrile. “Mã gândesc sã nu mã mai gândesc. De azi, ce o sã fie, o sã fie”, a scris Stefan. “Când viata devine complicatã, mã culc” sau “Nimeni nu este ceea ce pare”, au fost alte mesaje ale lui Stefan. În replicã, toti prietenii îi transmiteau urãri de sãnãtate si putere de a lupta, cãci de acestea avea cea mai mare nevoie. Vestea mortii sale a ajuns repede la Hoceni, în comuna natalã, si la Husi, la colegii de scoalã, care îl asteptau acasã, însãnãtosit.

"Boala te-a învins, dar ţi-ai câştigat locul în inimile noastre, acolo unde vei rămâne veşnic. Tu, suflet bun, te-ai dus la ceruri mult prea devreme. Aş vrea să cred că pot să te opresc din acest drum. Să nu îţi fie teamă acolo, îngeraşul nostru. De acolo, de sus, să ai grijă de noi şi să ne dai putere. Când îmi va fi dor, mă voi uita în suflet ştiind că te voi găsi acolo.

Nu te vom uita niciodată, fratele nostru", este mesajul cel mai sensibil adresat în memoria lui Ştefan Filote.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Primarul comunei Hoceni, Vasile Tabãrã, s-a declarat surprins si foarte trist pentru o asemenea veste. Stia de problema lui Stefan, la fel ca întreaga comunitate, însã sperantele erau foarte mari, pentru însãnãtosirea bãiatului. “Si eu, la fel ca si ceilalti oameni din comunitate, suntem marcati de aceastã tragedie. Cu totii ne-am pus speranta cã bãiatul se va însãnãtosi. Boala a fost descoperitã anul trecut, prin decembrie. Stiu cã era vorba despre o alergie initial, de care nu îi mai dãdeau de capãt nici medicii din Husi, din Iasi, însã, pânã la urmã, s-a depistat cã era vorba despre

o boalã mult mai complicatã. Cum tatãl bãiatului lucreazã în Germania, copilul a fost dus acolo, iar mama sa a mers alãturi de el, sã îi fie cel mai important sprijin. Nicio clipã, nimeni, nu si-a închipuit cã boala nu va putea fi învinsã! Era un copil bun, ei, ca familie, erau agreati, plãcuti de comunitate, oameni decenti, muncitori. Stefan mai are un frate si o sorã. Durerea este foarte mare. Ne pare rãu si vã mãrturisesc faptul cã întreaga comunitate este socatã de cele întâmplate, numai despre asta se vorbeste. Din pãcate, nimic nu mai putem face”, a spus primarul Vasile Tabãrã. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI