Close sidebar
Close sidebar

Inmormantare cu muzica si 50 de dansatoare exotice pentru un oficial guvernamental

Inmormantarea fastuoasa a unui oficial guvernamental taiwanez a devenit virala pe internet. Cincizeci de dansatoare exotice urcate pe jeep-uri au insotit cortegiul funerar.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Fiul oficialului guvernamental Tung Hsiang, care a decedat la varsta de 76 de ani, i-a organizat o inmormantare incredibila tatalui sau. Barbatul a angajat 50 de dansatoare exotice, imbracate sumar care au dansat pe 50 de masini de teren. Acestea au insotit cortegiul funerar.
Fiul oficialului a declarat ca tatal sau a fost un om vesel, care a iubit viata si a vrut ca acesta sa aiba parte de cea mai buna inmormantare posibila.
Tung Hsiang a decedat in dfata de 14 decembrie, iar inmormantarea acestuia a avut loc de 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

Fiul oficialului guvernamental Tung Hsiang, care a decedat la varsta de 76 de ani, i-a organizat o inmormantare incredibila tatalui sau. Barbatul a angajat 50 de dansatoare exotice, imbracate sumar care au dansat pe 50 de masini de teren.

Acestea au insotit cortegiul funerar. Fiul

oficialului a declarat ca tatal sau a fost un om vesel, care a iubit viata si a vrut ca acesta sa aiba parte de cea mai buna inmormantare posibila. Tung Hsiang a decedat in data de 14 decembrie, iar inmormantarea acestuia a avut loc de 3 ianuarie, scrie Daily Mail.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI