Inna este unul dintre artiștii care își pot asculta piesele în timp ce joacă cel mai popular joc cu mașini din lume. Piesa Innei, ”Tu Manera” se găsește pe coloana oficială a jocului video ”Need For Speed Heat”, care se va lansa oficial pe 8 noiembrie 2019. Nici un artist român nu se mai poate lăuda cu o astfel de performanță.

Piesa Innei, ”Tu Manera” a fost lansată pe piață în luna martie a acestui an și a strâns până acum peste 27 milioane de viziualizări pe Youtube.

Melodia este compusă de Inna și David Ciente, produsă de Global Records și licențiată pe mai multe continente.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Need For Speed este cea mai de succes serie cu mașini dezvoltată de Ghost Game sub licența Electornic Arts. ”NFS Heat” reprezintă o ediție aniversară, fiind jocul cu numărul 25 din serie. Trailerul a fost lansat pe 20 august iar lansarea jocului este programată pe 8 noiembrie.

Citeste si: Inna, vacanță de vis cu iubitul ei. Unde au plecat cei doi și cum s-au dat de gol că sunt împreună

Citeste si: Inna, vizită privată la palatul unui emir din țările arabe! La plecare, i-a oferit un ceas Rolex de zeci de mii de euro!

Citeste si: Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

 

”Need For Speed Heat” se desfășoară în Palm City, o versiune fictivă a orașului Miami, Florida.

Jucătorii pot lua parte la curse de mașini legale sau ilegale au ocazia să aleagă între trasee noctrune sau diurne. 127 mașini din 33 de branduri au la dispoziție gamerii pentru o experiență extremă. Piesa Innei va putea fi ascultată la traseul de zi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si