Polițiștii din cadrul serviciului de investigare a criminalității economice fac percheziții, miercuri dimineața, la 12 adrese din Timișoara și București.

Citește și: Triplă crimă în Capitală, într-un apartament de pe Calea Moşilor. "Două dintre victime erau în saci, a treia era în baie". Cine e principalul suspect

Este vizată o grupare infracțională, acuzată de înșelăciuni cu un prejudiciu uriaș.

Mai exact, gruparea cumpăra mașini de lux în leasing pe care le vindea și apoi le declara furate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Toate aceste lucruri se petreceau cu ajutorul unei avocat, transmite Antena 3.

Percheziții în desfășurare în Timișoara și București

Sunt căutați și ridicați mai mulți suspecți la această oră. Procurorii ridicat telefoane, laptopuri și alte mijloace de probă prin care speră să dovedească sistemul de operare al suspecților.

Din primele informații, gruparea a înființat mai multe firme pe numele unor persoane de fațadă, "iepuri", reușeau să achiziționeze limuzine de lux, iar acestea erau înstrăinate pentru 30% din valoare.

Mașinile urmau să fie trimise în afara spațiului UE, însă polițiștii au reușit să intercepteze o astfel de mașină în Bulgaria.

Este audiat și un avocat din bariul București care activează în Timișoara și care ar fi acordat asistență juridică rețelei, învățăndu-i pe suspecți cum să acționeze.  

Percheziții în desfășurare în Timișoara și București

Percheziții de amploare în Timișoara și București

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si