În prezent, la 42 de ani, Cristian Onețiu, unul dintre cei mai tineri business mentori și antreprenori din România conduce nu numai o mașină de peste 200.000 de euro, dar și o companie cu peste 100 de angajați. El își amintește cu amuzament, dar și cu duioșie de mașina de familie, o Dacie 1300, dar și de prima sa mașină: un Oltcit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Conduc de la 18 ani și îmi place și acum, la fel de mult ca prima oară când m-am urcat la volan. Îmi amintesc și acum de prima mea mașină, un Oltcit de care eram foarte mândru, deși dacă ploua nu puteam merge prea departe cu ea. Se uda ceva la motor și se oprea. Dar cred că exact această experiență a fost cea care m-a ajutat să mă dezvolt, să îmi propun să fac lucruri mari, să am afacerea mea și, desigur, o mașină mai bună. J  Într-o zi când stăteam în Oltcit, blocat într-o baltă, mi-am promis că voi rezolva asta definitiv. Și m-am apucat de afaceri mai serios. Sunt un băiat sărac dintr-un oraș mic ce a visat întotdeauna să fie mare și să schimbe lucrurile strâmbe din țară. ”, povestește acesta. 

Numit unul dintre antreprenorii care inspiră cel mai mult, în topul „ Barometrul afacerilor de tip startup 2019”, unde ocupă cea de-a cincea poziție după Elon Musk, Jeff Bezos, Steve Jobs și Bill Gates, Cristian Onețiu

are o vastă experiență în business mentorship, formată în 15 ani de activitate. Co-fondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, cu peste 40.000 de distribuitori și peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent, Life Care, Cristian Onețiu este speaker la evenimente de business și la evenimentele speciale corporate, business mentor și autor de cărți pe subiecte din domeniu, dar și business vlogger.

Cum a ajuns la aceste cifre de afaceri și cum și-a împlinit visul, dar și ce sfaturi oferă celor care vor să își dezvolte propria afacere, Cristian Onețiu dezvăluie în diferite workshopuri și pe canalul său de YouTube.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si