Close sidebar
Close sidebar

Instanța a decis care va fi domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău

După un ”război” lung, instanța a decis ca cei doi copii să locuiască cu mama lor, Claudia Pătrășcanu. Artista radiază de bucurie.

Diana Bostan,

Claudia Pătrășcanu

[Sursa foto: Facebook- Claudia Pătrășcanu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După ce Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, cei doi au început lupta pentru domiciliul copiilor. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar afaceristul a numit-o pe Claudia ca fiind perfidă.

Cei doi copii vor locui la mama lor

"Copiilor le e mult mai bine, sau cel mai bine, lângă mine și lângă familia mea.", spunea Gabi Bădălău la începutul lunii noiembrie.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se bucură de relația perfectă. Cum au fost surprinși cei doi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Gabi și această familie au călcat și calcă pe cadavre și nu se gândesc la acești doi copii, la aceste două suflete care sunt efectiv lipite de mine și de sufletul meu. I-am crescut de la zero luni singură zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii."

, spunea Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj emoționant după decizia instanței

„S-a așternut liniștea și bucuria în sufletul nostru! Ați făcut parte din trăirile mele, poate am plâns împreuna, am zâmbit sau am răbufnit, am așteptat și am răbdat. Astăzi mă simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni. Sufletele voastre bune, rugăciunile voastre și toată susținerea moralului meu, au fost auzite de Dumnezeu! Va multumesc, înzecit!

Citește și: Claudia Pătrășcanu a sărbătorit ziua onomastică a celor doi copii. Ce mesaj a transmis vedeta

Când ai avocați cu conștiința, care luptă cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare. Când ai iubirea sinceră a oamenilor curați, nimic nu poate sta în cale. BINELE ÎNVINGE RĂUL! Nimic nu valorează mai mult pentru mine în această viața..... Copiii mei sunt TOTUL! Să fiți binecuvântați”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI