Close sidebar
Close sidebar

Institutul de Medicină Legală a întocmit raportul preliminar în cazul morții Cristinei Țopescu: cauza morții nu a putut fi stabilită

Institutul de Medicină Legală a întocmit raportul preliminar, însă nu a fost stabilită cauza decesului în cazul jurnalistei Cristina Țopescu, deoarece trupul acesteia se afla într-o stare foarte avansată de putrefacție.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

Citeste si: VIDEO| Moartea Cristinei Țopescu, anchetată de polițiști. Trupul neînsuflețit al jurnalistei, dus la IML

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Cristina Țopescu își cere iertare de la tatăl ei în cadrul unui interviu: „Te rog să mă ierți, ticule”

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

Citeste si: Cristina Țopescu, terorizată de hingheri: "Vreau sa o auziți cum urlă și cum plânge! În ce stare deplorabilă au adus-o"

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI