Antrenorul de înot de la CS Dinamo, care ar fi abuzat o fetiţă de 7 ani a fost trimis în judecată. Copilul ar fi povestit scenele de-a dreptul șocante părinților săi, care au început imediat demersurile.

Părinții fetei, martori la scenele șocante

Se pare că și aceștia ar fi fost prezenți la orele de înot ale copilului, însă nu ar fi avut puterea să reacționeze în acele momente.

Mama fetei ar fi mers imediat la poliție, acolo unde a făcut o plângere și a povestit că fata a fost atinsă în zonele intime de instructorul care a profitat de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa. La scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe individ, care ar fi fost ridicat chiar la locuința sa și dus la audieri.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 20.30, Secția 6 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni de abuz, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.  Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, au declarat reprezentanții Poliției la acea vreme.

Antrenor înot Dinamo judecată

El este instructorul de înot de la Dinamo care a fost trimis în judecată.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Elena Udrea, în fața unui nou verdict. Fostul ministru este acuzat de DNA că ar fi primit 5 milioane de dolari, prin intermediari

În cele din urmă, Ștefan Mihai Cam, antrenorul în vârstă de 20 de ani a fost arestat și a recunoscut cele întâmplate în fața anchetatorilor. În urma acestor acuzații extrem de grave, tânărul a fost concediat de la locul de muncă, iar Clubul Dinamo a anunțat o serie de măsuri care vor fi luate la angajare.

Vor fi cerute certificate de integritate. Cine nu îşi dă acordul, o să îl eliminăm, încetăm contractul cu ei. Vor fi trecuţi toţi antrenorii pe la asistenţă psihologică, vor avea de trecut un interviu”,  a spus Ionuț Popa, președintele Clubului Dinamo, potrivit Observator.

Câți bani trebuie să dea instructorul drept daune morale?

Tot luni, 4 martie 2024, procurorul a decis suma pe care instructorul va trebui să o ofere familiei fetei abuzate, drept daune morale.

”În cauză, conform prev. art. 19 alin. 3 C.pr.pen., procurorul a exercitat din oficiu acţiunea civilă în numele minorei, constituindu-se parte civilă cu suma de 500.000 lei, reprezentând daune morale”, se arată în comunicatul de presă transmis de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Antrenor înot Dinamo

Imagine reprezentativă pentru un bazin de înot.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Bărbatul de 64 de ani legat de pat la spitalul din Brăila a încetat din viață. Cum a fost tratat pacientul?

Totodată, prin rechizitoriu s-a propus menţinerea arestării preventive faţă de inculpat. Ștefan Cam riscă între 7 şi 12 ani de închisoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si