”Insula de 1 milion”, mai mult decât un reality show, începe sâmbătă, 16 martie, la Kanal D. Direct din junglă, din Republica Dominicană, 50 de români se vor lupta pentru cel mai mare premiu pus în joc vreodată de la o televiziune.

Altruismul, curajul, strategiile și colegialitatea sunt cuvintele care descriu cel mai bine acest joc, la care vor participa români de toate vârstele, care, în mod normal, activează în toate domeniile.

Două nume cunoscute, la „Insula de 1 milion”

Citește și: VIDEO- Ce își doresc Armin și Claudia de Crăciun? Cuplul celebru se pregătește intens de sărbători

Printre aceștia se numără și două nume cunoscute publicului larg: unul este artist, altul fost sportiv și actual om de afaceri.

Concret, vorbim despre Armin Nicoară și Jaguarul, sportivul pe care publicul îl cunoaște din emisiunea ”Exatlon”, acolo unde a dovedit că sportul este pentru el floare la ureche. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

În parte, Armin Nicoară, în vârstă de 28 de ani, născut pe 11 iunie 1995, deși suferă de diabet de mai bine de un deceniu, a acceptat provocarea de un milion și, cu multă ambiție la purtător, vrea să lupte pe insula pentru comunitatea de diabetici din România. Soțul Claudiei Puican spune că se simte pregătit pentru lupta din junglă, căci se cunoaște și știe că nu confortul de acasă îl caracterizează.

Insula de 1 milion

Insula de 1 milion

[Sursa foto: Kanal D]

Citește și: Sfatul pe care Armin Nicoară i l-a dat Claudiei Puican, când au vorbit despre divorț! Artistul a fost extrem de sincer cu soția lui: „I-am zis să își facă, așa cum și eu am”

De asemenea, de cealaltă parte, aventurii din Republicana Dominicană i-a spus ”DA” și Ionuț Sugacevschi,  alias Jaguarul, din Brașov, născut pe 25 iunie 1990, în vârstă de 33 de ani, care are 84 de kilograme și 1,77 metri înălțime.

La 33 de ani, fostul sportiv, acum dezvoltator imobiliar și singur pe plan amoros, căci a divorțat, vrea să arate că greutățile vieții prin care a trecut l-au făcut să poată să treacă peste orice, chiar și peste lipsurile și probele de pe ”Insula de 1 milion”. Acolo unde a ajuns cu gândul la familia sa, căci este foarte apropiat de surorile sale, dar și cu mult curaj și o mare dorință de a persevera, visând la marele premiu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si