Anumite surse afirmă că descinderile care au avut loc miercuri dimineață la mai multe proprietăți ale clanului Duduianu, aveau ca scop găsirea unor dovezi ale întâlnirii dintre membrii clanului și Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, și un ofițer superior de la o secție din sectorul 5.

Citeste si: O mare personalitate din media s-a stins din viață la impresionanta vârstă de 97 de ani

”Întrevederea s-a produs noaptea, într-o biserică din sectorul 5, deschisă special pentru această discuție. Problema e că Duduienii au înregistrat audio, pe blat, tot dialogul și-i au acum la mână pe Vasilescu, Berechet și pe celălalt polițist, care-i rugau să nu vină multă lume, să nu se producă haos și alte probleme”, a declarat sursa.

Clanul Duduianu nu recunoaște nimic

„Este o aberație! Nu a existat nicio întâlnire între membrii familiei mele și reprezentanți ai conducerii Poliției Române. Nu știu de unde a ieșit această informație. Noi eram ocupați cu priveghiul”, a spus Valentin, unul dintre membrii clanului Duduianu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi
Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi

Citeste si: Schimbare radicală pentru șoferi. Află ultimele noutăți

”Dacă iese public tot ce-au vorbit acolo și cum au vorbit, e jale! Îi compromit total. Adică au ajuns cei mai importanți oameni din Poliție să se roage personal de interlopi să respecte legea? Iar acum sunt disperați să găsească înregistrarea respectivă la Duduieni. N-au însă cum s-o mai facă, după atâtea zile.

Oricum, știu că o copie se află deja în posesia unui avocat al clanului”, susține sursa citată.

La descinderile care au avut loc miercuri dimineață, s-au confiscat zeci de telefoane și stickuri, inclusiv în încercarea de a descoperi probele întrevederii din biserică, compromițătoare pentru cuplul de polițiști Liviu Vasilescu și Bogdan Berechet.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si