O scenă ireală a fost comisă de o femeie în vârstă de 32 de ani care și-a ucis soacra și apoi s-a urcat călare pe cadavru, urmând să își aprindă o țigară și să fumeze liniștită.

Așa a fost găsită de soțul său, fiul femeii pe care tânăra tocmai o omorâse cu sânge rece.

Margherita Margani, în vârstă de 62 de ani, a fost ucisă de nora sa, Laura Di Dio, cu mai multe lovituri de cuțit și foarfece.

Citește și: Pactul sinuciderii într-o familie "atacată de diavol". O tânără de 26 de ani a lăsat un mesaj video șocant înainte să-și ucidă părinții

Motivul incredibil pentru care și-a omorât nora

Casele celor două femei erau una lângă alta, în Pietraperzia, în provincia Enna (Sicilia). Soacra și-a invitat nora la o cafea, chiar dacă situația dintre ele era tensionată de ceva timp și reîncepuseră să vorbească una cu cealaltă cu puțin timp înainte de incident.

Cele două au început să se certe, iar nora a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o pe soacra sa în gât, apoi a pus mâna pe foarfece cu care i-a aplicat mai multe lovituri.

Citește și: O influenceriță a fost ucisă de tatăl ei. Tragedia este considerată o „crimă de onoare”

Margherita Margani a decedat imediat, rana de la gât fiindu-i fatală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Soțul Laurei și fiul victimei și-a găsit soția călare pe cadavrul mamei sale, în timp ce fuma o țigară ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: O femeie din Texas a fost condamnată la 55 de ani de închisoare, după ce și-a ucis prietena, pentru a-i lua copilul

Laura Di Dio le-a mărturisit crima comisă carabinierilor. Ea a încercat să se apere, susținând că s-a apărat de mama soțului său.

„Nu o mai suportam, dar ea a sărit mai întâi la mine! Soacra mea a fost cea care m-a atacat cu un cuțit, eu doar m-am apărat”, le-ar fi spus femeia militarilor și magistratului.

Citește și: El este Vasile, câinele-soldat din Ucraina care și-a ros singur piciorul pentru a nu fi capturat de armata rusă

Tânăra suferea de o depresie gravă

Femeia în vârstă de 32 de ani ar suferi de o depresie gravă care s-a agravat după nașterea ultimului copil. La baza depresiei sale, stă însă un episod petrecut în familie în anul 2018.

Soțul s-ar fi certat cu fratele lui, iar acesta din urmă ar fi încercat să îl ucidă pe partenerul de viață al femeii, trăgând cu arma în el. Motivul era că soțul și-ar fi bătut soția, iar cumnatul a sărit în apărarea ei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un jurnalist din Capitală și-a tăiat venele. Un coleg a fost cel care a făcut descoperirea

Cumnatul nu și-a nimerit fratele, dar a fost arestat pentru tentativă de omor, iar femeii i s-a făcut rău și a fost transportată de urgență la spital.

Acela a fost momentul care a stricat relația dintre soacră și noră, deoarece Margherita Margani a găsit-o vinovată de arestarea fiului său. Acesta este motivul pentru care cele două femei nu și-au mai vorbit pentru mai bine de 4 ani.

Citește și: Șapte persoane împușcate mortal în Ierusalim! Ucigasul a incercat sa traga si in politie!

Totuși, cazul s-ar putea să nu se încheie aici, deoarece noi detalii ar putea ieși la iveală, după vizionarea imaginilor camerelor de supraveghere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si