Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare șocantă. Un tânăr a ajuns de urgență la spital după ce i-a intrat deodorantul într-o zonă mai puțin obișnuită

Un tânăr din Olt a ajuns de urgență la spital, cu un deodorant în anus. Bărbatul susține că s-a așezat pe el din greșeală.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt, a ajuns de urgență la spital. Bărbatul a apelat la 112, spunând că are dureri mari în zona anusului. Mai multe echipaje medicale s-au deplasat la locuința bărbatului și l-au transportat la unitatea spitalicească.

Medicii au avut un șoc când au observat că tânărul avea blocat în anus un tub de deodorant. Bărbatul de 23 de ani a declarat că se afla acasă cu iubita și s-a așezat din neatenție pe tub, potrivit realitateaoltului.ro. Apoi a încercat să scape singur de problemă, timp de 3 ore.

Citeste si: De ce bebelușii nu ar trebui să poarte masca de protecție? Pediatrul Mihai Craiu explică ce riscuri pot să apară: "Nu se pune masca, pentru că s-ar putea..."

Întâmplare șocantă. Un tânăr a ajuns de urgență la spital după ce i-a intrat deodorantul într-o zonă mai puțin obișnuită

Înainte de a ajunge la spital, bărbatul a mers și la dispensarul din comună. Nu a vrut să spună adevăratul motiv, iar medicul de acolo i-a dat câteva pastile pentru durere de stomac. Primarul comunei este cel care a povestit pe scurt întregul incident.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"S-a prezentat in jurul orei 13:00 la dispensar, a spus ca are scaune diareice, ca il doare stomacul. Nu a spus exact ce a facut, medicul il trimisa la farmacie sa ia niste pastile de stomac si diaree, apoi a plecat acasa. Dupa aceea, cred ca a sunat la salvare, de aceea nu stia nici doctora, nici asistenta, ce s-a intamplat. Acum (in jurul orei 16:00 n.r.)

asistenta era la poarta, la parintii lui. Sunt o familie mai defavorizata, iar mama lui a spus ca si-a introdus in anus deodorantul si nu a mai putut sa-l scoata. A ajuns la spital", a declarat primarul din Brâncoveni.

Citeste si: VIDEO| Încătușat după legea pumnului

Citeste si: Italia. Continuă să scadă numărul bolnavilor internaţi. 610 persoane au murit în ultimele 24 de ore

Citeste si: Atenție!!! Specialiștii susțin că virusul covid-19 se poate „reactiva” la persoanele care au fost vindecate

Ajuns la spital, tânărul a fost operat de urgență. Intervenţia a avut loc zona abdominală, deoarece era plasat la palpare în zona abdominală, încă din momentul preluării pacientului de către echipajul de salvare. Bărbatul a intitulat întreaga situație drept un ”accident casnic”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI