Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare tragi-comică în Vaslui! Un adolescent a fugit de acasă, dar a sunat la 112 după ce s-a rătăcit

Incident halucinant într-o comună din Vaslui. Un adolescent de 16 a fugit de acasă, s-a pierdut în pădure, după care a sunat la 112 ca să anunţe că s-a rătăcit. Oamenii legi îl caută acum pe băiatul care i-a informat de propria dispariţie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Originar din comuna Băceşti, băiatul de 16 ani este căutat de mai multe ore de poliţişti şi de pompieri, într-o pădure din apropiere. Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, adolescentul a fugit în urma unei certe cu părinţii, conform AGERPRES.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

„Adolescentul a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit. Sunt efectuate căutări la care participă poliţişti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi un pădurar din zonă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI