Întâmplarea inedită care l-a marcat pe marele actor Florin Piersic! Florin Piersic este unul dintre cei mai buni actori ai României. Acesta a lansat primul său volum de ,,memorie'', așa cum preferă să spună marele actor, în luna decembrie a anului trecut.

,,Viața este o poveste''- primul volum de memorii

Întâmplarea inedită care l-a marcat pe marele actor Florin Piersic! Cum și-a văzut sora care a murit la 15 ani?

Întâmplarea inedită care l-a marcat pe marele actor Florin Piersic! Cum și-a văzut sora care a murit la 15 ani?

Pe data de 10 decembrie 2022, Târgul de carte ,,Gaudeamus'', unul dintre cele mai cunoscute și importante evenimente de cultură, a avut o lansare la care au participat mulți oameni.

În cadrul acestui eveniment, Florin Piersic, marele actor, a lansat primul său volum de memorii. Acesta este intitulat „Viaţa este o poveste”. Această acțiune a fost una foarte importantă în cadrul evenimentului. 

Citește și: Florin Piersic- „Viața este o poveste”

„Este prima şi ultima mea carte. Asta nici nu am scris-o eu, a scris-o cineva din umbra mea care se cheamă Piersic Florin. Pe mine mă cheamă Florin Piersic”, a declarat celebrul actor, Florin Piersic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La lansarea acestui volum de memorie, nu de memorii, așa cum susține actorul Florin Piersic, au participat mulți oameni. Soția sa, Ana Torok a fost prezentă pe tot parcursul momentului lansării.

Ce subiecte sunt abordate în volumul său?

Întâmplarea inedită care l-a marcat pe marele actor Florin Piersic! Cum și-a văzut sora care a murit la 15 ani?

Întâmplarea inedită care l-a marcat pe marele actor Florin Piersic! Cum și-a văzut sora care a murit la 15 ani? 

În cartea sa sunt depănate multe amintiri. Acesta vorbește despre perioada adolescenței, dar și perioada maturității sale. Printre poveștile scrise, se remarcă una demnă de o întâmplare paranormală din viața sa. 

Florin Piersic, dar și familia sa, au trecut printr-o dramă mare. Aceasta este povestită de el și cu alte ocazii. Sora sa, Lucica, a pierit la vârsta de 15 ani înecată în râul Prut. În cartea scrisă de Florin Piersic se povestește și despre acest episod trist din viața sa.

„M-am dus la Paris, am făcut o plimbare în Montmartre şi acolo am văzut pictori care stăteau şi pictau sau îşi vindeau tablourile. Asta este o întâmplare, după părerea mea, senzaţională, am văzut-o pe sora mea care era înecată deja de 15 ani. Şi-am văzut-o în tablou.

Ea era. Am întrebat cât costă tabloul şi cineva mi-a spus cinci franci. Am mai făcut câţiva paşi, m-am scotocit prin buzunare că aveam nişte bani, am venit să o cumpăr, dar nu mai era. L-am întrebat pe cel care vindea tablourile şi mi-a spus că a trecut cineva şi l-a luat.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

(…) Când am sunat acasă şi am vorbit cu mama, i-am spus că sunt la Paris. Aveam 22 de ani. Mama mi-a spus: Florin, să fii liniştit. Lucica a venit să te vadă acolo. D-aia s-a întâmplat povestea asta”, a povestit Florin Piersic la lansarea volumului „Viaţa este o poveste”.

Citește și: Florin Piersic, spectacol la Zilele Clujului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si