În 2007, o familie aștepta cu bucurie ca bebelușul lor să vină pe lume. Sora femeii însărcinate a sfătuit-o să renunțe la câinele pe care îl au, pentru binele copilului. Însă ce a urmat, depășește orice așteptare.

Citeste si: LOTO joi 30 ianuarie 2020. Iată numerele câștigătoare!

Labradorul negru a fost alături de copil din ziua în care a venit pe lume.

Fetița și patrupedul au devenit cei mai buni prieteni, chiar dacă uneori animalul îi fura jucăriile.Pe măsură ce fetiţa creştea, cei doi aveau o rutină ca în fiecare Duminică să vizioneze împreună desene animate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Vulpița de la Vaslui acasă la Tzancă Uraganul: „O iau în Germania!”. A făcut tot ce a zis manelistul, doar de dragul lui

Întâmplarea șocantă a unei femei însărcinate. A pățit-o, deși sora ei a avertizat-o să renunțe la câine

Anii au trecut rând pe rând, iar copilul și animalul de companie erau de nedespărțit.

Câinele o conducea pe cea mai bună prietenă a sa chiar şi la şcoală.

Labradorul accepta să fie îmbrăcat chiar și ca o prințesă, doar ca să își vadă stăpâna zâmbind. În 2017, după ani petrecuţi împreună, animalul a suferit o operație pentru îndepărtarea unor formaţiuni tumorale. Fetița nu și-a părăsit niciodată patrupedul, chiar și în cele mai grele momente ale caninului. (Citește și Cristina Țopescu a murit vegheată de o cățelușă)

Citeste si: VIDEO| Ce l-a determinat pe bărbatul din Brașov să se arunce în gol cu copilul în brațe? Misterul din spatele unei drame


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si